كتابخانه |
كتابخانه
كتابخانه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از سال 1379 فعاليت خود را از مركز رشد غدير شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان آغاز نموده است و هم اكنون در ساختماني به مساحت 200 متر مربع واقع در ساختمان شيخ بهايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان قرار دارد. اين كتابخانه از جمله كتابخانه هاي تخصصي با موضوعات كسب و كار، بازاريابي، مديريت، تبليغات، برند و برندسازي و ... است.
هدف كتابخانه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان فراهم آوردن امكان دسترسي به منابع علمي و پژوهشي موجود در كتابخانه شهرك و كتابخانه هاي همكار به واحدهاي فناور مستقر در شهرك ميباشد. اين كتابخانه با استفاده از توافقنامه همكاري كتابخانه اي با كتابخانه دانشگاه صنعتي اصفهان، امكان عضويت در كتابخانه دانشگاه و استفاده از كليه خدمات كتابخانه دانشگاه صنعتي اصفهان را براي اعضاي خود فراهم آورده است. ضمناً امكان استفاده از منابع كتابخانه هاي دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، كتابخانه مركزي شهرداري، خانه رياضيات، مركز تحقيقات معلمان اصفهان و ... را به واسطه اين توافقنامه همكاري براي اعضاي كتابخانه شهرك ايجاد كرده است. كتابخانه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان همچنين با عضويت در طرح غدير (طرح عضويت فراگير كتابخانهها) امكان استفاده از خدمات كليه كتابخانه هاي تحت پوشش وزارت علوم كه عضو اين طرح ميباشند را فراهم كرده است.
اين كتابخانه با توجه به ماموريت شهرك براي حمايت و پشتيباني از كارآفرينان و ايده هاي جديد به شناسايي و خريد منابع مورد نياز براي شروع يك كسب و كار، راه اندازي و موفقيت در بازار پرداخته است و تا حد امكان مجموعهاي غني از اين منابع را براي استفاده واحدهاي فناور مستقر در شهرك فراهم كرده است.
كتابخانه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با مجموعه اي بالغ بر ده هزار عنوان كتاب فارسي و انگليسي، نشريات، طرحهاي تحقيقاتي، گزارشات و جزوات، لوحهاي فشرده و ... بصورت قفسه باز اداره ميشود. بخش هاي مختلف كتابخانه شامل بخش مرجع، مركز اسناد و آمار، ميزهاي جستجو، ميز امانت و بازگشت كتاب، مخزن كتابهاي فارسي و انگليسي و مخزن مجلات بصورت متمركز در فضاي كتابخانه گنجانده شده اند.
تمام واحدهاي فناور مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ميتوانند با ارائه كارت پرسنلي شهرك از كتابخانه استفاده نمايند.
- ارائه مشاوره در زمينه معرفي سايتهاي مناسب و مفيد براي جستجوي منابع اطلاعاتي
- دريافت مقالات مورد نياز واحدهاي فناوري از پايگاههاي اطلاعاتي مگ ايران (بانك اطلاعاتي مقالات مجلات)، سيويليكا (بانك اطلاعاتي مقالات كنفرانسها) و پايگاههاي اطلاعاتي Science direct, Springer, Wiley … و كتابخانههاي همكار (دانشگاه صنعتي اصفهان، مركز منطقهاي اطلاعرساني علوم و فناوري، ...)
- دسترسي به پايگاه اطلاعاتي آريا تندر (سامانه اطلاعرساني مناقصهها و مزايدههاي كشور)
- عضويت اعضاي واحدهاي فناور (دانشجوي كارشناسي ارشد و بالاتر) در طرح غدير (طرح عضويت فراگير كتابخانهها)، اعضاي واحدهاي فناور با عضويت در اين طرح ميتوانند از كليه خدمات كتابخانههاي تحت پوشش وزارت علوم استفاده كنند.
|
تعداد بازدید: | 1638 | تاریخ به روز رسانی: | 1396/10/07 |