• دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان:
  • تقویت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان با اجرایی شدن قانون جهش تولید

  • ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: در نظر گرفته شد در کارگروه رفع موانع تولید استان به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان جایگاه ویژه اعطا شود زیرا این شهرک به صورت کامل در جریان مسائل و مشکلات واحدهای دانش‌بنیان است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: بیشتر واحدهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در تامین سرمایه در گردش، تامین مواد اولیه از طریق گمرک، اخذ مجوزهای خاص و ... با مشکلاتی مواجه هستند که می‌توانند آن را از طریق کارگروه رفع موانع تولید استان پیگیری کرده و مصوبات این کارگروه برای همه دستگاه‌های اجرایی لازم‌الاجراست.

دکتر بیک‌زاده تصریح کرد:  با توجه به بازدیدی که از واحدهای دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان داشتیم، به نظر می‌رسد قانون جهش تولید که خردادماه توسط مجلس شورای اسلامی مصوب و ابلاغ شده است، می‌تواند بسیاری از مسائلی که این شرکت‌ها با آن مواجه هستند را رفع کند.

وی افزود: این قانون نحوه حمایت و رسیدگی به مسائل و مشکلات واحدهای فناور را تعیین کرده و اکنون در شرف اجراست. با اجرایی شدن این قانون علاوه بر افزایش تعداد واحدهای دانش‌بنیان، شاهد تقویت واحدهای دانش‌بنیان فعلی نیز خواهیم بود.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: مسائل و مشکلات واحدهای دانش‌بنیان در قالب کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها قابل رسیدگی است. براساس قانون جهش تولید، بخش خصوصی مرتبط با واحدهای دانش‌بنیان نیز در این کارگروه یک رای دارد. براساس قانون، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد علمی نخبگان در استان‌ها این وظیفه را بر عهده خواهد داشت.

احسان یزدیان معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، نیز در نشستی که ابتدای این بازدید برگزار شد، به بیان تاریخچه و اهداف تشکیل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پرداخت.

به گفته وی این شهرک در اوایل دهه ۸۰ به عنوان یک مرکز رشد شروع به فعالیت کرد‌. ابتدا برای ساختمان‌های شهرک بخش دولتی سرمایه‌گذاری کرد، اما اکنون بیش از ۹۵ درصد سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در این شهرک توسط بخش خصوصی انجام شده است.

معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک جایگاه ویژه‌ای در اکوسیستم نوآوری استان داشته و ارتباطات ساختارمند با صنایع بزرگ، کارآفرینان، سازمان‌های دولتی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، منتورها و خدمات‌دهندگان شکل داده است.

 

تعداد بازدید : ۲۰۳      تاریخ: 1401/08/07

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت