• در مسیر توسعه؛
  • ساخت محصول دانش‌بنیان به منظور تقویت ارتباطات صنعتی

  • ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۸
با گسترش ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین پررنگ‌تر شدن نقش مدیریت و تحلیل داده در سازمان‌های دولتی و کسب‌وکارهای خصوصی، نیاز به ابزارهای ارتباطی همانند مودم بسیار افزایش یافته به گونه‌ای که امروز مودم‌های صنعتی جز لاینفک سامانه‌های اطلاعاتی به شمار می‌آیند. در همین راستا شرکت طیف پردازان اسپادانا مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تمرکز بر ساخت مودم‌های صنعتی داخلی با فناوری پیشرفته، گام مهمی در خودکفایی داخلی این محصول برداشته است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، با گسترش ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین پررنگ‌تر شدن نقش مدیریت و تحلیل داده در سازمان‌های دولتی و کسب‌وکارهای خصوصی، نیاز به ابزارهای ارتباطی همانند مودم بسیار افزایش یافته به گونه‌ای که امروز مودم‌های صنعتی جز لاینفک سامانه‌های اطلاعاتی به شمار می‌آیند.
در همین راستا شرکت طیف پردازان اسپادانا با تمرکز بر ساخت مودم‌های صنعتی داخلی با فناوری پیشرفته، گام مهمی در خودکفایی داخلی این محصول برداشته است.
محمد نصر آزادانی، مدیرعامل این شرکت، ضمن اشاره به این محصول دانش‌بنیان با فناوری پیشرفته اظهار کرد: مودم روتر کوآدریک ساخت این شرکت، مودم دو سیم کارته همراه با ورودی و خروجی مجزا و قدرت بالای وای‌فای است که به طور خاص برای مصارف صنعتی از جمله اتوماسیون صنعتی کاربرد دارد.
دو سیم‌کارته بودن این تجهیز به کاربر این امکان را می‌دهد که در صورت قطع ارتباط یک سیم‌کارت، ارتباط تجهیز با محیط بیرونی از طریق سیم کارت دیگر ادامه پیدا کند. وجود ورودی و خروجی مجزا نیز باعث می‌شود تجهیز به دستگاه‌های مختلف وصل شده و نقش گیت‌وی (GATEWAY) را ایفا کند. باید توجه داشت که این تجهیز مقدمه‌ای بر استفاده از اینترنت اشیا در شرکت‌های صنعتی است. امروزه استفاده از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی به عاملی کلیدی در موفقیت کسب‌وکارها در جهان رقابتی تبدیل شده است.
مدیرعامل شرکت طیف پردازان اسپادانا مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به دانش‌بنیان بودن این محصول گفت: فناوری استفاده شده در این تجهیز بسیار پیچیده و پیشرفته بوده و در تولید آن هیچ‌گونه کپی‌برداری نشده است.
یکی از ویژگی‌های مهم این محصول، نیاز نداشتن به «ریپیتر» (تجهیزی برای تقویت قدرت سیگنال) است. وقتی یک محصول بخواهد ارتباط وای‌فای با شبکه داشته باشد، نیاز به استفاده از این تجهیز دارد که جداگانه روی تجهیز نصب می‌شود و هزینه بالایی (3 تا 13 میلیون تومان) دارد بنابراین استفاده از این دستگاه دانش‌بنیان داخلی، صرفه‌جویی قابل توجهی را برای مصرف‌کنندگان به دنبال خواهد داشت.
آنتن این تجهیز که بسیار نسبت به نمونه‌های خارجی قوی‌تر است، کاملاً توسط این شرکت دانش‌بنیان ایرانی طراحی و تولید شده که بردی به شعاع 400 متری در محیط باز و قدرت سیگنال دو برابری نسبت به رقبا دارد.
نصر آزادانی با اشاره به قیمت کمتر این تجهیز نسبت به نمونه خارجی نیز گفت: قیمت محصول حداقل 20 درصد کمتر از نمونه خارجی است. نمونه مشابه خارجی حدود 7 میلیون تومان قیمت دارد در حالی که محصول تولیدشده بین 4 تا 5 میلیون فروخته می‌شود. ضمانت یک‌ساله و خدمات پس از فروش طولانی‌مدت و در دسترس از دیگر ویژگی‌های تجهیزات ساخت این شرکت است. مدت این خدمات پس از فروش در برخی از قراردادهای منعقد شده به 10 سال نیز می‌رسد که نشان از اعتماد و اطمینان نسبت به کیفیت محصول طراحی و تولید شده داخلی دارد.
وی با بیان اینکه سالانه 120 هزار دستگاه از این نوع مودم در کشور مصرف می‌شود، گفت: این شرکت در تلاش است تا علاوه بر گسترش سهم بازار خود در داخل کشور، گامی‌های مؤثری برای صادرات به کشورهای همسایه بردارد تا علاوه بر گسترش فعالیت‌ها و اشتغال‌زایی بیشتر، با ارزآوری کشور را در شرایط تحریمی فعلی یاری رساند. در حال حاضر حدود 20 نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و متخصصان این عرصه به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این شرکت مشغول به کار هستند.

تعداد بازدید : ۲۸۷      تاریخ: 1401/08/18

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت