• مدیر روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مطرح کرد؛
  • دستاوردهای بی‌شمار پاویون شهرک در نوزدهمین نمایشگاه ایران متافو/ دانش‌بنیان‌های اصفهانی خوش درخشیدند

  • ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۳
نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی ایران (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین‌کاری، قالب‌سازی و ریخته‌گری) با عنوان ایران متافو (IranMetafo ۲۰۲۲) از صبح روز چهارشنبه ۹ آذرماه با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت داخلی و ۵۰ شرکت و نام تجاری خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شد و روز شنبه، ۱۲ آذرماه، پس از ۴ روز به کار خود پایان داد. پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این نمایشگاه حضور پررنگی داشت.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی ایران (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین‌کاری، قالب‌سازی و ریخته‌گری) با عنوان ایران متافو (IranMetafo ۲۰۲۲) از صبح روز چهارشنبه ۹ آذرماه با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت داخلی و ۵۰ شرکت و نام تجاری خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شد و روز شنبه، ۱۲ آذرماه، پس از ۴ روز به کار خود پایان داد. پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این نمایشگاه حضور پررنگی داشت.

هادی نباتی‌نژاد، مدیر روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در همین خصوص اظهار کرد: پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طی چهار روز حضور درخشان خود در نمایشگاه ایران متافو میزبان صنایع اثرگذار حوزه فولاد، مسئولان ارشد دولتی چون وزارت صمت و مدیران شرکت‌های بزرگ خصوصی چون فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، ذوب آهن اصفهان، فولاد کاوه جنوب کیش، گل گهر سیرجان بوده است.

وی افزود: طی این مدت بسیاری از کارشناسان، دانشجویان، متخصصان و نمایندگان شرکت‌های فعال در صنعت فولاد از پاویون شهرک بازدید کردند که با توجه به رده سازمانی و تاثیرگذاری آن‌ها در این صنعت، بسیار قابل توجه است. حضور نمایندگانی از شرکت‌های بین‌المللی مهم نظیر متال‌اینوست، سومین شرکت بزرگ استخراج معادن روسیه یا شرکت‌های مشابه چینی و عربی در پاویون شهرک هم یکی از نکات مهم این نمایشگاه بود.

مدیر روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: یکی از دلایل این موفقیت، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فعال در صنعت فولاد ذیل شهرک در قالب پاویون بود که باعث شد فرصت استفاده از بازدیدکنندگان خاص نمایشگاه نظیر معاونان وزیر صمت یا مدیرعاملان برای همه شرکت‌ها فراهم شود؛ فرصتی که در حالت عادی چندان برای همه شرکت‌ها در دسترس نیست.

نباتی‌نژاد افزود: علاوه بر تعداد قابل توجه بازدیدکنندگان ویژه، پاویون شهرک شاهد رونمایی یک محصول دانش‌بنیان، انعقاد تفاهم‌نامه میان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با هلدینگ فنی و مهندسی امید و همچنین انعقاد قرارداد نصب سامانه دانه‌بندی هوشمند گندله بین شرکت دانش‌بنیان درصا و شرکت «اپال پارسیان» بود که بسیار حائز اهمیت است. درخواست خرید محصولات چند شرکت دانش‌بنیان هم در این نمایشگاه توسط شرکت‌های مطرح فولادی چون ذوب آهن اصفهان، هم کیفیت حضور شرکت‌ها در پاویون را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: یکی از مسائلی که در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی ایران متافو بسیار مورد توجه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بوده، طراحی و ساخت پاویونی متناسب با حوزه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به ویژه‌های شرکت‌های مستقر در پارک تخصصی فولاد و صنایع فلزی شهرک بود. ایجاد پاویون و  حضور فعال در فضاهای نمایشگاهی اشتغال‌آفرین به منظور افزایش سطح ارتباطات در سطوح استانی، ملی و بین‌المللی به ویژه در سالی مزین به نام «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»، سیاست جدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است. نقش این مهم در ارتباط موثر شرکت‌ها با جامعه هدفشان هم بر هیچکس پوشیده نیست.

مدیر روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خاطرنشان کرد: این شهرک به عنوان اولین شهرک علمی و تحقیقاتی در کشور و پایه‌گذار پارک‌های علم و فناوری ایران، همواره در تلاش است تا مطلوب‌ترین شرایط ممکن را برای رشد، توسعه و ارتقای سطح دانش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فراهم کند.

نباتی‌نژاد افزود: در این راستا در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌متافو تلاش شد تا با پوشش رسانه‌‌ای در قالب انتشار گسترده اخبار، تصاویر و کلیپ از طریق بسترهای مختلف مثل سایت شهرک، شبکه‌های اجتماعی و پخش رخدادهای پاویون به صورت زنده از کانال آپارات، دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در بالاترین  حالت ممکن به فعالان صنعت فولاد و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان اطلاع‌رسانی شود.

تعداد بازدید : ۲۳۰      تاریخ: 1401/09/13

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت