به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، پیش رویداد تانا، طرحی برای توسعه و ارتقاء زیست بوم نوآوری استانها با محوریت ارائه راه حلها، چالشها و نیازهای حوزه آب، امنیت غذایی و محیط زیست روز پنج شنبه 17 آذر ماه در شهرک برگزار شد.
فرزاد خدیوپور معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای اصفهان با ارائه نیازهای این شرکت و ضرورت تغییر رویکردها بیان داشت: باید تغییر و ابداع در روشهای به کارگیری در صنعت رخ دهد تا شاهد نوآوری و بومیسازی تجهیزات و خدمات باشیم.
وی با بیان اینکه رعایت مسائل زیست محیطی و صرفه اقتصادی را باید در این روشها لحاظ کرد، گفت: یکی از حوزههایی که در اختیار ما قرار دارد پساب است و فرآیند تصفیه آن و وجود نیترات در آبهای زیرزمینی از دیگر چالشهای پیش روی این شرکت است.
خدیوپور ادامه داد: اصلاح کیفی چاههای آلوده به نیترات یا شیرابه بسیار مهم و نیاز است که سفرههای آب زیرزمینی از نیترات پاک شود تا به دنبال آن امنیت غذایی برقرار باشد.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای اصفهان توسعه روشهای نوین در طراحی تصفیه فیزیکی یا شیمیایی آب جهت مصارف شرب به جای روشهای متداول، روش جمعآوری آب از رطوبت هوا یا کشاورزی با ساخت و ارائه مدلی از دیدگاه انرژی، اقتصادی و زیست محیطی را از دیگر چالشها برشمرد و گفت: روش پایش و بهسازی تاسیسات آبی، مصالح نوین نشت، فرار آب، عملکرد سیستم آببند و مکانیزمها نیاز به نوآوری مجدد دارد.
وی عدم ورود به تونلهای آبی و رصد داخل آنها را از دیگر نیازهای اساسی شرکت آب و منطقهای دانست و افزود: تونلها امکان ورود ندارند و مدیریت مخزن سدها، کنترل سیلاب و رسوب، راهکار جهت تعیین حجم تلفات ناشی از تبخیر و روش کاهش تبخیر از سطح دریاچه، تصفیه فاضلاب پیشرفته در صنایع آلاینده( کاغذسازی و ..) و فاضلاب انسانی روستاها یا شهرهای کم جمعیت از دیگر زمینههایی است که فناوران امکان ورود به آن را دارند.
خدیور پور خاطر نشان کرد: ساخت مواد شیمیایی آزمایشگاهی شامل اسیدها و کیتهای تشخیص را با توجه به تحریمها و ساخت دستگاه نمونه بردار اتوماتیک که جزئیات آلودگیها را به صورت آنلاین مشخص کند، از ضروریات این شرکت برای خودکفایی و استفاده از ساخت داخلی است.
گفتنی است که رویداد تانا به منظور توسعه و ارتقاء زيستبوم نوآوری استانها برگزار میشود و چالشها و طرحهای نوآورانه ارائه شده در این رویداد در حوزههاي آب، محيط زيست و امنيت غذايی است که پس از دریافت راهکارها، مورد بررسی و داوری قرار میگیرند و ايدههای منتخب علاوه بر دریافت جوایز رویداد به سرمايهگذاران، شركتهای دانشبنيان و صنايع مرتبط معرفي خواهند شد. پس از برگزاری پیش رویداد تانا، کارگاه آموزشی بوم مدل کسب و کار و نحوه ارائه طرحها با حضور شرکتهای دانشبنیان و مسئولان مرتبط نیز برگزار شد و رویداد نهایی در دی ماه سال جاری برپا خواهد شد.
تعداد بازدید : ۳۹۴ تاریخ: 1401/09/17
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…