• مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مطرح کرد؛
  • بومی‌سازی تجهیزات تصفیه هوا در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

  • ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان هوشمند الکتریک قدرت آوا از بومی‌سازی تجهیرات تصفیه هوا در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خبر داد و گفت: برخی از این تجهیزات نه در ایران و نه حتی در خاورمیانه تولید نمی‌شود و تنها برخی شرکت‌ها مانند زیمنس آلمان قادر به تولید آن هستند. اکنون ایران نیز قادر به تولید این محصولات است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، پس از بروز عوارض ناشی از انقلاب صنعتی اهمیت محیط زیست بیش از پیش بر همگان آشکار شد. از آن زمان تاکنون تلاش‌های بسیاری برای پاکیزگی محیط زیست انجام شده که یکی از آن‌ها تلاش برای جلوگیری از ورود آلاینده‌های صنعتی به جو است. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان اصفهانی که از سال 1399 تاکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر شده، تجهیزات مختلفی برای جلوگیری از ورود آلاینده‌های صنعتی به هوا طراحی و تولید کرده است.

علیرضا نکویی، مدیرعامل شرکت هوشمند الکتریک قدرت آوا، با بیان اینکه سالانه حدود 20 تا 30 هزار نفر به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند، اظهار کرد: با توجه به اهمیت جلوگیری از ورود آلاینده‌ها به هوا، این شرکت در زمینه تولید تصفیه دود و غبارات صنعتی در سال 1398 فعالیت خود را آغاز کرد. متاسفانه دستگاه‌هایی که پیش از این در کشور تولید شده، نمی‌توانستند همه ذرات آلودگی هوا را جذب کنند و نیاز بود شرکت‌های خارجی وارد میدان شوند. دستگاه‌های خارجی هم پس از چند سال نیاز به تعمیر پیدا می‌کردند که به دلیل مناسب نبودن خدمات پس از فروش، عملاً دستگاه‌های آن‌ها از خط تولید صنایع خارج می‌شد.

وی افزود: یکی از تجهیزات مورد استفاده در دستگاه الکتروفیلتر، ترانس‌های SMPS است که برق 220 و 380 را به 75 تا 150 کیلوولت تبدیل می‌کند. این تجهیز تاکنون نه در کشور و نه حتی در خاورمیانه تولید نمی‌شد و تنها چند شرکت مانند زیمنس قادر به تولید آن بودند اما اکنون ما نیز می‌توانیم آن را در داخل ایران تولید کنیم. توان مصرف پایین و ایمنی بسیار بالا از جمله ویژگی‌های بارز این دستگاه ایرانی است.

مدیرعامل شرکت هوشمند الکتریک قدرت آوا ادامه داد: محصول دیگر ما دستگاه بگ فیلتر است که اگرچه در کشور تولید می‌شود اما از آنجایی که محصول این شرکت از فنّاوری الکتروفیلتر بهره می‌برد، نسبت به نمونه‌های رایج، بهبودیافته‌تر است. دستگاه استراور هم برای تصفیه بخارات هیدرو کربنی تولید شده است.

نکویی افزود: همچنین دستگاه «وِد الکترواستاتیک» هم برای بخارات هیدروکربنی چسبنده به ویژه در نیروگاه‌های مازوت‌سوز، استفاده می‌شود. محصولات این شرکت تاکنون در صنایع مختلف ریخته‌گری، فولاد، نساجی، پوشش لوله و پتروشیمی مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد فوق، دستگاهی نیز برای استفاده در برج‌های خنک‌کننده نیروگاه‌ها و صنایع طراحی و تولید شده که مصرف آب تازه این برج‌ها را به یک چهارم کاهش می‌دهد.

شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را نزدیک به سه دهه است که به طور جدی با راه‌اندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های فناور نوپا که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. هم اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از 640 واحد فناور مستقر بوده و برای بیش از 8400 نفر نیز اشتغال پایدار ایجاد شده است.

تعداد بازدید : ۲۸۶      تاریخ: 1401/10/05

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت