به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مژگان یزدیان پور درباره انعقاد تفاهمنامه همکاری آیریس (IRIS) و بنیاد علمی اکو اظهار کرد: این تفاهمنامه در پنجمین جلسه هیئت امنای اکو که در سطح وزرای علوم کشورهای عضو اکو و در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان به ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران برگزار شد، به امضا رسید.
وی افزود: هدف این تفاهمنامه فراهم کردن یک چارچوب کلی برای تسهیل همکاری بین آیریس و بنیاد علمی اکو است. بر این اساس طرفین متعهد میشوند ظرفیتهای یکدیگر را تقویت کنند و در برگزاری رویدادهای مشترک نظیر اجلاس، کارگاههای آموزشی و سمینارها به منظور ظرفیتسازی آموزشی، فنی و توسعه علم و فناوری در کشورهای حوزه اکو به یکدیگر یاری برسانند. رئیس گروه همکاریهای علمی و بینالمللی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: یکی از مسئولیتهای بنیاد علمی اکو بر اساس این تفاهمنامه شناسایی ظرفیتهای پارکهای علم و فناوری و همچنین مراکز رشد کشورهای عضو اکو و همچنین ارائه آن به مرکز آیریس است. از آنجا که یکی از 5 اولویت اکو در سه سال آینده، توسعه پارکها و مراکز رشد در کشورهای عضو است و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز تجربه و توانمندی بسیاری در این زمینه دارد، این شهرک یکی از شرکای اصلی اکو در انجام این برنامه بینالمللی خواهد بود.
یزدیان پور ادامه داد: معرفی همکاریهای مشترک در سایت طرفین، معرفی متخصصان و سخنرانان مورد نیاز برنامههای اکو توسط آیریس، همکاری در زمینه ایجاد روابط با سایر مراکز علم و فناوری به منظور ظرفیتسازی علمی کشورهای عضو و همچنین همکاری در سایر زمینههای قابل اجرا بین طرفین از دیگر مفاد این تفاهمنامه است. وی در بخش دیگری از سخنان خود این تفاهمنامه را یکی از کاربردیترین تفاهمنامههای عرصه بینالمللی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانست و گفت: از آنجا که تفاهمنامه پیشین آیریس با بنیاد علمی اکو از سال 2017 تا 2022 اجرایی شد، طی این مدت دبیرخانه بنیاد در زمینههای مختلف اعم از جشنواره فنآفرینی شیخبهایی حضور فعالی داشته و همکاریهای خوبی در راستای برگزاری کارگاههای مشترک و معرفی سخنرانان خبره به ثبت رسیده است.
این در حالی است که پیشبینی میشود بنیاد علمی اکو در دوره جدید همکاریهای به مراتب بیشتری با آیریس (IRIS) داشته باشد. گفتنی است تفاهمنامه پیشین بنیاد علمی اکو و آیریس از سال 2017 تا 2022 پابرجا بوده و به دلیل حسن اجرای این تفاهمنامه مجدداً تا پایان سال 2026 به امضا رسیده است. سازمان همکاریهای اقتصادی، سازمانی بینالمللی متشکل از 10 عضو ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان است در جدیدترین رویکرد خود تمرکز بیشتری بر جنبههای نوآوری و فناوری و به طور خاص پارکهای علم و فناوری پیدا کرده است.
تعداد بازدید : ۱۱۷۶ تاریخ: 1401/12/04
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…