به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، این رویداد به عنوان اولین و معتبرترین جشنواره در حوزه کارآفرینی و فنآفرینی کشور از سال 1382 به ابتکار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز به کار کرده است و تاکنون شانزده دوره آن برگزار شده است. سه دوره اول این جشنواره در حالی با عنوان کارآفرینی برگزار شد که فرهنگ کارآفرینی در کشور در ابتدای راه خود بود و بنابراین برگزاری چنین جشنوارهای توانست در ترویج این فرهنگ نقش کلیدی ایفا کند.
پس از برگزاری موفقیتآمیز سه دوره اول، آییننامه جدید جشنواره تصویب شد و عنوان آن به «جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی» با رویکرد کارآفرینی مبتنی فناوری تغییر یافت. کلمه فنآفرین برای اولین بار پس از برگزاری سومین دوره جشنواره شیخ بهایی، توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مطرح و در عنوان جشنواره قرار گرفت. جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی تلاش دارد چرخه کامل تبدیل دانش به ثروت را پوشش دهد.
از آنجا که شانزدهمین دوره این جشنواره با مأموریت توجه ویژه به برقراری ارتباط بین فن¬آفرینان و سرمایه-گذاران و برگزاری جلسات مشترک دوجانبه (B2B) در شرایط بحرانی همهگیری بیماری کووید 19 برگزار و اهداف آن بهخوبی محقق شد، هفدهمین دوره جشنواره در ادامه برنامههای مأموریتی جشنوارههای دورههای پیشین، با توجه ویژه به شرکتهای فنآفرین موفق و منتخب مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور و برگزیدگان ادوار مختلف جشنواره، با رویکرد معرفی جشنواره در سطح فراملی، بر افزایش تعداد فناوران و سرمایهگذاران در حوزههای مختلف کسبوکار متمرکز است.
رونقبخشیدن به کسب وکارهای فناورانه و دانش بیان، زمینهسازی برای اثرگذاری اقتصاد دانشبنیان در توسعه پایدار و پیشرفت کشور، جهتدهی به فعالیتهای فن آفرینانه در راستای حل مسائل و چالشهای اساسی کشور، تقویت مذاکرات دوجانبه (B2B) و سرمایهگذاریهای کلان و واقعی، شناسایی و معرفی واحدهای فناور و فن آفرینان موفق به سرمایهگذاران دولتی، خصوصی و خیرین حوزه فنآفرینی، گسترش ارتباط مراکز علمی و پژوهشی، ایدهپردازان و طراحان، مخترعان و مبتکران با بخشهای مختلف اقتصادی، ترویج، توسعه و تشویق فرهنگ خلاقیت، نوآوری، فنآفرينی و کارآفرینی مبتنی بر فناوری، افزایش امید در فنآفرینان و تقویت خودباوری و اعتماد به نفس به ویژه بهصورت کارگروهی و شناسایی واحدهای فناور آماده ورود به بازارهای ملی و بین المللی از مهمترین اهداف هفدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی هستند.
این دوره از جشنواره در دو بخش مسابقهای و غیرمسابقهای برگزار میشود که در بخش اول تیمهای شرکتکننده در دو بخش «طراحان کسبوکار» و «فنآفرینی و تجاریسازی فناوری» به رقابت خواهند پرداخت. بخش غیرمسابقهای شامل «فرصتهای سرمایهگذاری»، «نمایشگاه» و «نشستها و کارگاههای تخصصی» است.
بهاءالدین محمد بن حسین عاملی ملقب به «شیخ بهایی» از عالمان عصر صفویه است. وی بهدلیل احاطه بر علوم مختلفی چون فلسفه، عرفان، فقه، نجوم، ریاضی، ادبیات، منطق، اخلاق و تاریخ، حکیم فرزانه زمان خود بود و آثار بسیاری از او بر جای مانده است. شیخ بهایی یکی از حکما و فیلسوفان بزرگ ایران است؛ اما آنچه این حکیم و اندیشمند بزرگ را از دیگر دانشمندان ایران متمایز میکند، علاوه بر تسلط بر علوم مختلف، خلق آثار و عجایب مهندسی و معماری محسوب میشود.
وی اولین دانشمندی است که با درایت خارقالعاده خود موفق شد، دانش را به فناوری تبدیل کند. این خصیصه او از یک سو و آثار باقیمانده ارزشمند ایشان در اصفهان از سوی دیگر، سبب شد تا مدیران و سیاستگذاران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، این جشنواره ملی را به یاد و نام وی، جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی نامگذاری کنند.
تعداد بازدید : ۶۲۰ تاریخ: 1402/02/03
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…