به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، کارگاه آشنایی با ابزار تامین مالی جمعی برای شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در این شهرک برگزار و تلاش شد شرکتهای دانشبنیان و فناور به صورت عملیاتی با مزایای ابزار نوین تامین مالی جمعی برای اجرای طرحهای خود آشنا شوند.
قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در این رویداد با تاکید بر اهمیت تامین مالی برای اجرا و توسعه طرحهای دانشبنیان و فناور اظهار کرد: یکی از چالشهای موجود در شهرک، تامین منابع مالی لازم به شمار میرود و به همین دلیل اقدامات مختلفی در این راستا تدوین شده است. در تلاشیم تا شهرک به هاب تامین مالی به روشهای مختلف تبدیل شود. فعالیت شرکت آیفاند نیز در راستای کمک به تامین مالی ارزشمند است که امیدواریم ادامه داشته باشد.
وی افزود: شرکتهای بسیاری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان وجود دارد که علاوه بر فناوریهای پیشرفته و به روز، فروش بالایی نیز دارند. فرآیند تامین مالی طرحهای دانشبنیان و فناور باید تسهیل شود. در این راستا باید توجه داشت که بانک تجارت در کشور بیشترین وام و تسهیلات را به بخش دانشبنیان پرداخت کرده و این در حالی است که نرخ سوخت شدن (وصول نشدن) این وام تقریبا صفر درصد بوده است.
مصلحی با بیان اینکه این استان رتبه سوم کشور از نظر ضمانتنامههای بانکی را دارد، اظهار کرد: حضور بلندمدت بانک تجارت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نشان دهنده اقتصادی بودن این موضوع برای بانک است. اینجا میتواند گردش زیاد پول و منابع داشته باشد. وجود منابع مالی برای شرکتهای دانشبنیان و فناور مانند خونی است که در بدن گردش میکند؛ اگر خون از شرکتها گرفته شود، دیگر شاهد ایجاد فناوریهای جدید نخواهیم بود.
وی ادامه داد: تاسیس صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان که پس از تلاشهای بسیار در سال 1384 انجام شد در همین راستا بود. این سازمان فعالیتهای ارزشمندی نیز طی این مدت انجام داده است. اگرچه برای رسیدن به حال مطلوب فاصله زیادی داریم اما نسبت به گذشته نیز پیشرفت خوبی را شاهد هستیم. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همه تلاش خود را برای تحقق و تقویت این مهم به کار میگیرد.
گفتنی است در این رویداد که با حضور بیش از 20شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد، شرکت سبدگردان الگوریتم و سکوی تامین مالی جمعی آی فاند نیز مشارکت داشتند. همچنین کمپین تامین مالی طرح یکی از شرکتهای مستقر در شهرک به ارزش 4 میلیارد تومان رونمایی شد که رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مدیران ارشد این سازمان در آن سرمایهگذاری کردند.
شایان ذکر است شرکتهایی که در این رویداد درخواست تامین مالی جمعی خود را ارائه کردند، از حمایت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در کارمزد تامین مالی تا سقف 75 میلیون تومان بهرهمند شدند.
تعداد بازدید : ۵۷۸ تاریخ: 1402/02/06
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…