به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، سید مصطفی رضوی با بیان اینکه در سالهای اخیر میتوان رشد فنآفرینی را در طرحهای جشنواره شیخ بهایی دید، اظهار کرد: یکی از مهمترین مزیتهای این دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی حضور طرحهای خوب در حوزههای علوم انسانی و پیوند مناسبی است که بین فناوری و علوم انسانی شاهدیم.
تاثیر مثبت جشنواره شیخ بهایی در توسعه فن آفرینی
وی با بیان اینکه جشنواره ملی شیخ بهایی با قدمت و استمراری که در برگزاری خود داشته، تاثیر مناسبی در توسعه فنآفرینی کشور ایجاد کرده است، افزود: خوشبختانه رشد طرحهایی که در مراحل قبلی جشنواره امتیاز گرفتهاند، مرتب دنبال شده و توانستهاند در شرایط دشوار کار موفق باشند.
عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران تصریح کرد: از میان طرحهای ارائه شده، فعالیتهای خوبی در صدور خدمات و محصولات به خارج از کشور دیده میشود که باعث ارزآوری به کشور خواهد شد به بیان دیگر طرحهایی که در جشنواره ارائه میشود، قابلیت رقابت با خارجیها در عرصه بینالمللی را دارند.
وی گفت: در دنیا رشد کسبوکارهایی که مبتنی بر فناوریهای پیشرفته و دانشمحور نباشد، دیده نمیشود. جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی نیز به همین موضوع توجه کرده است تا ارزش افزوده بالا در کسبوکارها ایجاد کند و قوتی برای استمرار فعالیت آنها باشد.
لزوم بهبود محیط کسب و کار
رضوی خاطرنشان کرد: اگرچه جشنواره شیخ بهایی تا حدی میتواند به توسعه کسبوکارها کمک کند اما لازم است بهبود محیط کسبوکار توسط دیگر بخشها مورد توجه قرار گرفته و از کسبوکارهای دانشمحور نیز حمایت شود. شرکتهایی که در توسعه فناوری کار میکنند باید به بازار و فروش فکر کنند، جشنواره شیخ بهایی نیز میتواند به قوام آن کمک کند.
وی گفت: شرکتهایی که اکنون به این سطح از جشنواره میرسند دارای سطح مناسبی از فناوری هستند و وابستگی قابل توجهی به نیروی انسانی توانمند دارند بنابراین به ارزش افزوده بالا میرسند، نقش پیشرو در اقتصاد ایفا میکنند و پیشران سایر فعالیتهای فضای فناورانه میشوند.
رئیس دانشکده فنی و پردیس بینالملل کاسپین دانشگاه تهران تصریح کرد: انتظارات از جشنواره باید معقول باشد. باید بدانیم جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی تنها یکی از دلایل رشد کسبوکارها محسوب میشود. با این حال حال برند و پختگی که در اجرای جشنواره شکل گرفته است میتواند شرایط و نقش خوبی را در کشور ایفا کند
وی با بیان اینکه محدودیتها باعث خلق مزیتهای کسبوکار شده است، افزود: باید سیاستهای متناسب با شرایط جدید کسبوکار در شرایط تحریمها اتخاد شود.
شایان ذکر است هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری توسط شهرک علمی و تحقیقاتی در مهمانسرای تاریخی عباسی اصفهان برگزار میشود.
«فناوریهای نوظهور و آیندهنگر»، «فناوریهای صنعتساز»، «رفع نیاز صنعت در دوران تحریم»، «صنایع نفت، گاز و پتروشیمی»، «محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی، مدیریت منابع آب»، «نیازهای صنعت دارو، مهندسی پزشکی»، «فناوریهای نرم، هویتساز و صنایع خلاق»، «زیست فناوری، نانو، کشاورزی و صنایع غذایی» و «صنایع IT، ICT و هوش مصنوعی» محورهای این دوره از جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی را تشکیل میدهد.
تعداد بازدید : ۴۸۱ تاریخ: 1402/02/19
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…