• دبیر جشنواره تشریح کرد؛
  • آنچه در هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفریی شیخ بهایی گذشت

  • ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
دبیر هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفریی شیخ بهایی در آیین اختتامیه این جشنواره، جزئیات برنامه‌ها، نشست‌ها و رویدادهای حاشیه‌ای آن را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، عبدالرضا کبیری در آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفریی شیخ بهایی اظهار کرد: امیدوارم همه مخاطبان جشنواره هفدهم از فرصت‌هایی که پیش آمده استفاده کرده باشند و این رویداد زمینه‌ساز آغاز فرصت‌های جدیدتر باشد و از کنار هم بودن بیشترین بهره را ببریم. 


وی با بیان اینکه جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی جامع ترین و قدیمی ترین رویواد فن‌آورینی و فناوری کشور بوده و در ادوار گذشته جدی دنبال شده است، افزود: مفاهیمی مثل کارافرینی، فن‌آفرینی و جذب سرمایه‌گذار از دل جشنواره به زیست‌بوم نوآوری کشور انتقال یافته است. 


دبیر هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفریی شیخ بهایی تصریح کرد: این جشنواره خلاق و پویاست و با توجه به ساختار و ماموریت‌هایش با نگاه به نیازهای هر زمان، دست به آینده‌نگری و توجه به فناوری‌های نوظهور می‌زند و برای اقتصاد دانش‌بنیان و پیشرفت کشور زمینه‌سازی می‌کند. 


وی خاطرنشان کرد: ماموریت‌های دوره هفدهم شامل شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تمرکز بر برقراری ارتباط بین فن‌آفرینان و سرمایه‌گذاران، شناسایی و معرفی چالش‌ها و استراتژی‌های رشد کسب‌وکارها، گسترش بازار محصولات و خدمات فناورانه و دانش‌بنیان، شناسایی و معرفی مهارت‌های ارتباطی در بازار کار جهانی و معرفی فناوری‌های روز و کلان‌روندها در صنایع و تاثیرگذار کشور است.  


فعالیت فن‌آفرینان در راستای حل مسائل کشور 
کبیری افزود: تقویت مذاکرات دوجانبه و سرمایه‌گذاری‌های کلان و واقعی، جهت‌دهی به فعالیت‌های فن‌آفرینانه در راستای حل مسائل و چالش‌های اساسی کشور، ساماندهی مذاکرات سرمایه‌گذاری و ارائه طرح‌های موفق به سرمایه‌گذاران خصوصی و دولتی خطرپذیر، توجه به فناوری‌های روز به ویژه در کلان‌روندهای فولاد و صنایع معدنی، توجه ویژه به قابلیت‌های تجاری‌سازی و آمادگی ارائه و جذب حمایت از سرمایه‌گذار در بخش‌های مختلف جشنواره مهم‌ترین تغییرات این دوره بود. 


دبیر هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفریی شیخ بهایی با بیان اینکه امسال دو صنعت بزرگ فولاد مبارکه و سنگ آهن مرکزی ایران در اجرای جشنواره مشارکت داشتند، گفت: جشنواره در سه بخش طراحان کسب و کار، فن‌آفرينی و تجاری سازی فناوری و جایزه فناوری صنعت‌ساز دکتر محمود شیخ زین الدین برگزار شد.  


وی با بیان اینکه جایزه ویژه مدیریت شهری برای اولین بار در جشنواره هفدهم ایجاد شد، ادامه داد: از چهار ماه پیش فرایندی مستقل از بخش مسابقه برای حوزه مدیریت شهری شکل گرفته و شهرداری مصوبه ارائه جایزه را از شورای شهر اخد کرد. در این دوره در موضوعات آب، محیط زیست، آلاینده‌ها، پسماند، حمل‌ونقل شهری، آتش نشانی، مهندسی عمرانی، بازآفرینی شهری و شهر هوشمند طرح‌ها ارائه شد. 


بلوغ جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی هویداست 
کبیری تصریح کرد: از سراسر کشور طرح اولیه اخذ شده است که نشان از بلوغ فن‌آفرینی در کشور دارد و نیاز است نهادهای حاکمیتی و مدیریت استان و کشور از توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند. 


وی با اشاره به ویژه برنامه‌های حمایتی و انگیزشی که در حاشیه جشنواره برگزار شد، گفت: روش‌های دسترسی به بنگاه‌های اقتصادی، توسعه بازار و فرصت‌های بازرگانی برای دستیابی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری بسته به مدل شرکت‌ها مدنطر قرار گرفت و درباره آن مذاکرات جدی جاری شد. 


دبیر هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفریی شیخ بهایی با بیان اینکه آموزش و مشاوره، تبیین شرایط لازم برای معرفی، کارشناسی و ارزشگداری طرح‌ها و دعوت و تسهیل ورود سرمایه‌گذاران در جشنواره دنبال شد، گفت: در مجموع در این دوره جشنواره، با ادامه مذاکرات این عدد به ۳۵۰ میلیارد تومان می‌رسد و ۱۱ میلیارد تومان مجموع تسهیلات ارزان‌قیمت در این دوره است. 


وی افزود: در نشست انتقال تجربه درباره چالش‌های بعد از شکل‌گیری شرکت‌ها، راهکار بهنگام مواجهه با چالش‌ها و ملزومات تاب‌آوری صحبت و در کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی مهارت‌های ورود به بازار بین‌الملل شناسایی فرصت‌های ورود به بازارهای جهانی با یادگیری مهارت‌های نرم، شبکه‌سازی و افزایش مهارت‌های لازم برای ارتباط معنادار کاری برگزار شد. 


کبیری با بیان ایکه نمایشگاه جشنواره با هدف نشان دادن دستاوردهای دانش‌بنیان برگزار شد، گفت: طرح‌های فینالیست‌ها در برنامه‌ای جداگانه ارائه شد که در مجموع ۱۱ طرح مربوط به طراحان کسب‌وکار، ۸ طرح مربوط به فن‌آفرینان نوپا و ۶ طرح بزای فن‌افرینان رشدیافته بود که به صورت آسانسوری ارائه شد.

 

تعداد بازدید : ۵۹۱      تاریخ: 1402/02/21

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت