به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مهدی نیازی در گفتوگو با خبرنگار شهرک اظهار کرد: مدل عملیاتی ما برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور، طراحی زیست بوم تولیدی است که از سال گذشته شروع شده است. در این زیست بوم شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای طرف عرضه و تقاضا و همچنین دانشگاهها که محور تحقیق و توسعه و تامین منابع انسانی هستند، حضور دارند.
وی افزود: بر این اساس سال گذشته ۲۹ زیست بوم طراحی و عملیاتی شد که با منجر به انعقاد قرارداد با یکدیگر شد. معتقد هستیم اگر شرکتهای دانشبنیان در این زیست بوم قرار بگیرند، زمینه رشدشان فراهم میشود. در همین راستا برای سال جاری برنامهریزی لازم انجام شده که تا پایان سال 100 زیست بوم جدید عملیاتی شود.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که جایگاه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این زیست بومها کجاست، گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی به عنوان زیرساخت در این زیست بوم حضور دارد. این زیست بوم ابعاد مختلفی اعم از مالی، عرضه و تقاضا، تحقیقات و منابع انسانی دارد که همه در کنار یکدیگر جمع شدهاند.
نیازی ادامه داد: در واقع ما در این مدل یک کالا را به عنوان مبنا تعیین کردهایم و همه ابعاد لازم را پیرامونش جمع کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون برای 29 کالای استراتژیک کشور این برنامه، عملیاتی شده و در سال جاری نیز 100 کالای جدید به این تعداد اضافه خواهد شد.
گفتنی است پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از ۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت ماه سال جاری در سالن ۱۱/۱۰ نمایشگاههای بینالمللی تهران، غرفه ۵۶۰ پذیرای بازدیدکنندگان، متخصصان، کارشناسان و اصحاب رسانه است.
تعداد بازدید : ۶۹۵ تاریخ: 1402/02/30
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…