به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در ادامه برگزاری دومین رویداد هفته تجاری فرهنگی مسقط، نشستهای تجاری دو جانبه شرکتهای دانشبنیان و فناور، تولیدکنندگان و صنعتگرن ایرانی با تجار عمانی در مهمانسرای عباسی اصفهان آغاز شد. در این رویداد که با حضور بیش از ۴۰ نفر از تاجران و مدیران عمانی در حال برگزاری است، بیش از 100 تولیدکننده، صنعتگر و فناور ایرانی در حوزههای «صنعت ساختمان»، «فولاد و صنایع وابسته»، «تجهیزات پزشکی»، «کشاورزی و صنایع غذایی»، «نفت، گاز و پتروشیمی»، «گردشگری سلامت» و «مبلمان و دکوراسیون داخلی» حضور داشته و تاکنون بیش از 10 قرارداد همکاری میان دو طرف به امضا رسیده است.
این رویداد که فرصت خوبی برای ورود تولیدکنندگان و فناوران ایران به بازار عمان و آشنایی با نیازهای صنعت و جامعه این کشور و همچنین آشنایی تاجران عمانی با فرصتهای سرمایه گذاری در ایران محسوب میشود، از 6 خردادماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز به کار کرده و تا 11 خردادماه نیز ادامه دارد. برگزاری جلسات مذاکره میان تولیدکنندگان، صنعتگران و فناوران ایرانی با تاجران عمانی، صادرات بدون واسطه با عمان، معرفی شرکتها و تولیدکنندگان ایرانی و مشارکت در راه اندازی خط تولید در عمان، برپایی نمایشگاه ارائه دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای ایرانی از محورهای دومین رویداد هفته تجاری فرهنگی مسقط در اصفهان است.
در ادامه این رویداد نیز بازدید از کارخانهها و واحدهای صنعتی برجسته کشور برنامهریزی شده که به شناخت بیشتر عمانیها از توانمندی شرکتهای صنعتی، دانشبنیان و فناور اصفهانی میانجامد. قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، پیشتر در این خصوص با اشاره به اهمیت روابط دو جانبه میان شرکتهای دانشبنیان و فناور ایرانی با شرکتها و سرمایهگذاران خارجی گفته بود: فناوران ایرانی به ویژه شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در این شهرک برای رشد و توسعه خود، به دنبال برقراری تعاملات بسیار خوبی با سایر شرکتهای ایرانی و شرکای خارجی هستند به همین دلیل، حضور تجار عمانی در ایران و به ویژه در اصفهان را بسیار مغتنم میشماریم.
گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان پایهگذار پارکهای علم و فناوری ایران، در سومین برنامه راهبردی خود رویکرد اصلی را بر بینالمللیسازی شرکتها و موسسات دانشبنیان مستقر از طریق توسعه صادرات محصولات و خدمات آنها گذاشته و از طریق برنامهریزی و کمک به برگزاری رویدادهای اینچنینی در تلاش برای تحقق این مهم است. این شهرک امروزه بر اساس بیانیه ماموریت خود، کمک به تجاریسازی محصولات و خدمات واحدهای فناور و عرضه آنها در بازارهای داخلی و خارجی را به جد دنبال و نقش موثری در اکوسیستم کارآفرینی استان اصفهان، کشور و همچنین شبکه بینالمللی فناوری ایفا میکند.
تعداد بازدید : ۹۲۲ تاریخ: 1402/03/08
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…