به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، قاسم مصلحی در پانزدهمین جشن سپاس شهرک ضمن تبریک عید سعید غدیر با اشاره به اهمیت زیست بوم نوآوری و فناوری اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در حوزه توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری اقدامات مختلفی را انجام داده است. یکی از این اقدامات که با هدف فرهنگسازی انجام شده برپایی نماشیگاه راهیان پیشرفت است که پیشرفتهای حاصل شده در زمینههای فناورانه را به نمایش میگذارد. کاوشکده فناوری هم که به زودی افتتاح میشود، دانشآموزان را در سطوح مختلف فناوری با تجربه فعالیتهای علمی آشنا میکند.
وی افزود: نکته حائز اهمیت دیگری که در این راستا باید به آن توجه شود، همکاری هدفمند با سازمانها و نهادهای مختلف است. بیش از دو دهه از عمر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میگذرد؛ اگرچه روزگاری این شهرک بدون یاور به فعالیتهای فناورانه خود مشغول بود اما اکنون بازیگران این فضا بسیار افزایش یافته و تعامل و همکاری بین اجزای مختلف باعث تقویت زیست بوم فناور و نوآوری شده است. شرکت فولاد مبارکه یکی از این سازمانهاست که نقش قابل تقدیری در حوزه سرمایهگذاری دانشبنیان و توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری انجام داده است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: راهاندازی مرکز رشد دانشگاه هنر، مرکز رشد صنایع خلاق، پردیس فناوری شهرستان گلپایگان و کارخانه نوآوری از جمله اقداماتی است که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری انجام داده است. مرکز رشد علوم انسانی نیز به زودی بهرهبرداری میشود. در این میان باید توجه داشت که به عقیده ما، دانشگاه پایه و اساس ایجاد فناوری است.
مصلحی با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری در زیست بوم فناوری از اهمیت بالایی برخورداراست، گفت: تلاش برای گسترش تامین مالی جمعی یکی از برنامههای شهرک در این حوزه محسوب میشود. البته باید توجه داشت که نیازهای مادی شرکتها با یکدیگر متفاوت و از روشهای مختلفی قابل تامین است.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی فناورانه تاکید کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان توسعه زیست بوم فناوری و شکوفایی را از طریق افزایش تعامل بین بازیگران این زیست بوم و تقویت فرهنگسازی را مد نظر قرار داده است.
توسعه فناوریهای دانشبنیان با تقویت تعاملات بین شرکتهای پیشروها
احسان یزدیان، معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، نیز در این رویداد با اشاره به معیارهای ارزیابی شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: دستاوردهای فناوری، فعالیتهای اقتصادی و تجاریسازی دستاوردها، برنامهریزی و مدیریت منابع انسانی و در نهایت تعامل با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و واحدهای فناوری مستقر در آن، محورهای ارزیابی شرکتها را تشکیل میدهد.
وی افزود: آنچه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را متمایز میکند، تعامل شرکتهای مستقر در آن با یکدیگر است که زمینه را برای رشد بیشتر آنها فراهم میکند. وجود واحدهای تحقیق و توسعه شرکتهای بزرگ هم تقویت کننده این مهم است. در سال گذشته حدود ۴۶ شرکت مستقر در شهرک علیرغم مشکلات اقتصادی کشور در حوزه بینالملل، موفق به صادرات و تعاملات بینالمللی شدهاند که باید مورد توجه قرار گیرد. امیدواریم این تعداد در ارزیابی سال جدید افزایش یابد.
تعداد بازدید : ۷۸۲ تاریخ: 1402/04/14
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…