به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، قاسم مصلحی در آیین راهاندازی پردیس نوآوری و فناوری در شهرستان ضمن معرفی این شهرک اظهار کرد: مقام معظم رهبری در بازدید از این شهرک در سال 1384 با دریافت اطلاعات از نحوه عملکرد و فعالیت آن به این محل علاقهمند شدند. اساسنامه شهرک نیز مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی افزود: تولید ثروت، تجاریسازی، اشتغال فارغالتحصیلان، علاقهمند کردن جوانان به کشور و جلوگیری از مهاجرت آنان از این طریق از جمله مواردی است که پایهگذار پارکهای علم و فناوری ایران بر پایه اساسنامه خود به آن میپردازد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اعتماد صنایع و بخش خصوصی گفت: بر پایه این اعتماد، سرمایهگذاری بسیاری از سمت بخش خصوصی در شهرک انجام شده که مقدار آن 20 برابر سرمایهگذاری بخش دولتی و مهر تأییدی بر اعتماد بخش خصوصی به این مجموعه است. این مهم در نتیجه خدماتی نظیر آموزش مدیریت کسبوکارهای فناورانه و راهبری جوانان مستعد حاصل شده است.
مصلحی افزود: اولین مرکز رشد ایران، اولین پارک علم و فناوری کشور، نماینده مجمع جهانی یونسکو در ایران و عضویت در انجمن بینالمللی پارکهای فناوری آسیایی از جمله نقاط عطف در فعالیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به شمار میرود. وجود فناوریهای صنعتساز که به ایجاد صنعت از محل تولید فناوری اشاره دارد، نیز قابل توجه است.
وی ادامه داد: در حدود 700 شرکت دانشبنیان و فناور مستقر، جوانان نقش ویژهای دارند و بنابراین شهرک عاملی برای ایجاد امید در میان جوانان محسوب میشود. حدود 9 هزار شغل با سهم بیش از 500 نفری فارغالتحصیلان مقطع دکتری مسئله بسیار مهمی است که با فعالیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان محقق شده است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: در این شهرک تولید پاک یا تولید نمونهسازی انجام و تولید انبوه به شهرکهای صنعتی منتقل شده است.
مصلحی خاطرنشان کرد: امروز این شهرک تنها به امیدآفرینی میان جوانان بسنده نکرده و با تأسیس زیرساختهایی مانند کاوشکده فناوری و نمایشگاه دائمی راهیان پیشرفت، به فرهنگسازی فناورانه میان کودکان و نوجوانان به عنوان نسل آینده فناوران کشور نیز پرداخته است. باید به این نکته توجه کرد که فعالیتهای انجام شده باعث شد تا این شهرک در انجمنهای بینالمللی معتبری نظیر انجمن پارکهای فناوری آسیایی یا کمیتهها و شوراهای تصیمیمساز داخلی نظیر شورای برنامهریزی استان اصفهان عضویت یابد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: فعالیت فناورانه شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر عامل مهم و نوینی در ثروتآفرینی به ویژه برای اقشار تحصیل کرده جوان است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در این مسیر به ارائه فضا، حمایت مالی به شرکتها، آموزش راهکارهای صحیح مدیریت کسبوکار، ارائه معافیتهای مالیاتی و تسهیل صدور مجوزهای مرتبط میپردازد.
مصلحی ادامه داد: فعالیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در کنار همکاری سایر دستگاههای دولتی زمینهساز توسعه و پیشرفت کشور خواهد بود.
تعداد بازدید : ۷۲۶ تاریخ: 1402/04/21
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…