به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، امیررضا نقش در آیین راهاندازی پردیس نوآوری و فناوری در شهرستان گلپایگان اظهار کرد: وجود اتفاقاتی نظیر راهاندازی این مرکز در شهرستانهای استان اصفهان رخداد بسیار مثبتی است. گلپایگان دومین شهرستان استان محسوب میشود که پردیس نوآوری و فناوری را در ذیل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان راهاندازی کرده است.
وی افزود: توسعه منطقهای زیست بوم فناوری امروزه نیاز کشور است. توسعه این زیست بوم یکی از پیشرانهای بسیار مهم و رکن اساسی در اقتصاد دانشبنیان است. بنابراین لازم است عناصر این زیست بوم متمرکز شود. اگر ما توسعه اقتصاد دانشبنیان را به عنوان یک سیاست مهم و اولویت دار در کشور مطرح میکنیم، باید آن را از مراکزی مانند پردیسهای فناوری و نوآوری آغاز کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان گفت: وظیفه پردیس یا پارک علم و فناوری هدایت نوآوریها و فناوریها به سمت تجاریسازی است. اکنون ایران رتبه 11 در کارایی نوآوری در جهان اما در شاخص پیچیدگی بازار در نوآوری در جهان رتبه 106 را داریم. باید علت این فاصله بررسی و اقدامات لازم برای اتصال فناوری به تولید انجام شود.
نقش افزود: گلپایگان ظرفیت صنعتی، کشاورزی و سرمایههای انسانی توانمندی در اختیار دارد که میتواند با کنار هم قرار گرفتن، مثلث دانشگاه، دولت و صنعت را مستحکمتر کند. وجود دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی متعدد در دل دانشگاه از یک سو و شاخص صنعت شهرستان از سوی دیگر فرصت خوبی برای این شهرستان ایجاد کرده است و میتواند زمینهساز ایجاد شغل برای نیروی تحصیلکرده باشد.
وی فزود: اگرچه در بهار 1402 نرخ بیکاری کل کشور تک رقمی و به 8.2 درصد رسید اما نرخ بیکاری میان تحصیلکردگان بیش از 27 درصد است. باید چنین فعالیتهایی در حوزه نوآوری و فناوری انجام شود تا تحصیلکردگان نسبت به تحصیل و دریافت مدارک دانشگاهی امیدوار شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: خوشبختانه بیش از 15 درصد تسهیلات تبصره 16 به دانشبنیانها اختصاص یافته و اصفهان نیز رتبه اول را از نظر پرداخت این تسهیلات به دست آورده است.
شایان ذکر است آیین راهاندازی پردیس نوآوری و فناوری در شهرستان گلپایگان با حضور نماینده خوانسار و گلپایگان در مجلس شورای اسلامی، سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی و جمعی از مدیران شرکتهای دانشبنیان و فناور این شهرستان برگزار و پردیس نوآوری و فناوری گلپایگان رسما افتتاح شد.
تعداد بازدید : ۲۳۰ تاریخ: 1402/04/21
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
کاهش 91 درصدی هزینه فروش نشا گل ارکیده در کشور با استفاده از فناوری کشت بافت
یک شرکت فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق شد با استفاده از فناوری پیشرفته کشت بافت؛ ه…تولید لیکوپن ایرانی با خلوص 15 برابری نسبت به نمونه خارجی/ کاهش 65 درصدی قیمت آنتی اکسیدان گوجه فرن…
یک شرکت فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق شد با ساخت تجهیزی تماماً ایرانی، آنتی اکسیدا…ارتقای جایگاه بینالمللی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، ارتقای اکوسیستم فناوری ایران است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به میزبانی این شهرک از شرکتکنندگان پنجمین جایزه بینالمل…