به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دومین جلسه بازدید هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از شهرک در هفته جاری انجام شد. در این جلسه که با حضور رئیس و معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف انجام شد، قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اظهار کرد: اولین مرکز رشد فناوری کشور در سال ۱۳۷۹ توسط این شهرک راهاندازی شد. همچنین مرکز منطقهای توسعه مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری توسط سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) به عنوان تنها مرکز از این نوع در سال ۱۳۸۹ در این شهرک تاسیس شده و در چارچوب وظایف این مرکز آموزشهای لازم به کشورهای در حال توسعه نظیر نیجریه، عمان و کشورهای عضو سازمان اکو برای آشنایی با نحوه راهاندازی و مدیریت مراکز رشد و پارکهای فناوری داده شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۶۷۵ شرکت فناور و دانشبنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر هستند که نرخ موفقیتشان بیش از ۷۵ درصد است. همچنین واحدهای فناور مستقر در شهرک بر اساس ماده ۹ قانون حمایت شرکتها و موسسات دانشبنیان از پرداخت مالیات و عوارض معمول کشور معاف هستند. رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک در روابط بینالمللی نیز از موقعیت خوبی برخوردار بوده و عضو هیئت مدیره انجمن پارکهای علمی آسیا (ASPA) و نیز اولین عضو ایرانی انجمن جهانی پارکهای علم و فناوری (IASP) است.
روح الله رازینی، رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف نیز در این رویداد اظهار کرد: در تلاش هستیم تا رویکرد تضمین کیفیت را در دوره جدید مرکز بیشتر تقویت کنیم و مراجعه به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با همین هدف صورت گرفته است و لذا انتظار داریم پارکهای علم و فناوری ما را در کنار خود بدانند. امیدواریم در این نشستها مسائل و مشکلات حوزه فناوری را بشناسیم و در جلسات وزارت علوم بتوانیم به رفع آنها کمک کنیم.
وی افزود: حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به دلیل وجود جوانان و فضای خلاقانه و نوآورانه برای ما نشاطآفرین است. شهرک حکمرانی حوزه فناوری کشور را بر عهده دارد و میتواند به تنظیم دقیق نظام ارزیابی پارکهای فناوری در وزارت علوم کمک کند. ما باید با رویکرد صیانتی به حوزه فناوری و دانشبنیان نگاه کنیم و مجموعهای اصیل نظیر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میتواند به تقویت این نگاه کمک کند.
رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف گفت: ارتباط حوزه فناوری با جامعه یک شاخص مهم است و باید تلاش کنیم علاوه بر مسئولان نهادهای بالادستی، مردم عموم جامعه و جوانان با پیشرفتهای فناوری و نوآوری و پارکهای علم و فناوری آشنا شوند. ما معتقدیم حوزه فناوری میتواند مزیت رقابتی برای مجموعه وزارت علوم باشد. دیدن دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان بسیار امیدبخش است و باید بتوانیم از پارکهای فناوری و شرکتهای زیرمجموعه برای حل مسائل و چالشهای حوزه آموزش عالی، پژوهش و فناوری استفاده کنیم.
حجت اله مرادی پور، معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف نیز گفت: روند توسعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، روند توسعه فناوری در ایران را نشان میدهد و مزیت شهرک این است که شرکتهای نوپا را از ابتدا حمایت کرده و به شرکتهای بزرگ فناوری تبدیل میکند و همین شرکتها در شهرک سرمایهگذاری کرده و به توسعه شهرک کمک کردهاند.
در پایان این بازدید، اعضای هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از شرکتهای فناور و دانش بنیان و همچنین فضاهای کالبدی شهرک بازدید کردند.
تعداد بازدید : ۷۹۸ تاریخ: 1402/06/01
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…