• رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری:
  • ایران پیشرفته با فناوری‌های نوظهور/ اجرای رویداد جایزه ملی نکست توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نویدبخش است

  • ۱۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۵
رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با اشاره به جایگاه فناوری‌های نوظهور در توسعه کشور گفت: با اجرای اولین دوره رویداد ملی نکست در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در تلاش هستیم یک حرکت امیدآفرین را با شعار «ایران پیشرفته با فناوری‌های نوظهور» در کشور رقم بزنیم. اجرای این رویداد توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نویدبخش اتفاقات خوبی در این حوزه است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شقایق حق جو در اولین نشست خبری جایزه ملی نکست که در سالن جلسات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد اظهار کرد: فناوری‌های راهبردی فناوری‌هایی هستند که یا ثروت آفرین هستند یا اقتدار ایجاد می‌کنند. یکی از وظایف مهم معاونت علمی ریاست جمهوری دانش‌بنیان کردن صنایع کشور یا به عبارت دیگر افزایش سهم نقش آفرینی دانش در اقتصاد کشور است. این مهم باعث مردمی سازی فناوری، افزایش بهره‌وری و رقابت پذیری صنعت، ارتقای شاخص پیچیدگی کشور و افزایش تاب آوری اقتصاد می‌شود.


وی افزود: برای تحقق این مهم باید سرمایه‌های انسانی و زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری در کشورباید ارتقا یابد و شرکت‌های پیشران توانمندتر شوند. نظام تامین مالی و پشتیبان این فرآیندها ارتقا یابد. همچنین لازم است توان و تنوع محصولات صادراتی کشور افزایش یابد. بنابراین لازم است رویای جدیدی برای شرکت‌های فعلی و صنعت ما ساخته شود. داستان فناوری‌های نوظهور به زودی زندگی مردم را در سراسر جهان تغییر می‌دهد.


رییس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: برای پیشگامی این در فناوری‌های محوری و راهبردی در سطح منطقه و جهان، اشتغالزایی برای نخبگان، افزایش بهره‌وری در اقتصاد و صنایع مبتنی بر فناوری، بهبود فضای کسب‌وکار و همچنین حمایت از طرح‌های امیدآفرین و تحول‌ساز در کشور رقم بخورد جایزه ملی نکست طراحی شد. نکست سرواژه 4 کلمه نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه است.


حق‌جو افزود: در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری 4 رویکرد تمرکز، تمایز، تعالی و راهبری دنبال می‌شود. در تمرکز به دنبال تخصیص هدفمند منابع موجود به منظور ایجاد ارزش افزوده قابل توجه هستیم. در رویکرد تمایز به دنبال یک تغییر مشهود قابل لمس در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور هستیم. در رویکرد تعالی به دنبال کار با کیفیت اثربخش کارا هستیم و در رویکرد راهبری، سیاست‌گذاری به منظور شناخت ظرفیت‌های موجود و هماهنگی بین کنشگران حاضر در اکوسیستم را دنبال می‌کنیم.


وی ادامه داد: یکی از گروه‌هایی که تاکنون در برنامه‌هایمان کمتر به آن‌ها در راستای جریا‌ن‌سازی در حوزه فناوری توجه کرده بودیم شرکت‌های بالغ کشور بودند که با پیش از این موفق به خلق ارزش در این اکوسیستم شده‌اند و گاهی رویاهایی در سر دارند که با سرمایه در گردش فعلی آن‌ها، عملیاتی کردن این رویاها امکان‌پذیر نیست. نکست جایزه‌ای است که این شرکت‌ها را هدف قرار داده و در تلاش است تا با تشویق این شرکت‌ها، آن‌ها را به نقش آفرینی بیشتر در این عرصه ترغیب کند.


رییس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: با اجرای اولین دوره رویداد ملی نکست در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در تلاش است یک حرکت امیدآفرین را با شعار «ایران پیشرفته با فناوری‌های نوظهور» در کشور رقم بزنیم. اجرای این رویداد توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نویدبخش اتفاقات خوبی در این حوزه است.


گفتنی است اولین دوره جایزه ملی فناوری نکست آذرماه سال جاری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. شرکت کنندگان تا پایان شهریورماه فرصت دارند در این رویداد ملی ثبت‌نام کنند

تعداد بازدید : ۱۵۶۱      تاریخ: 1402/06/05

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت