به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، محمد رئیسی نافچی اظهار کرد: معاونت پشتیبانی فناوری شهرک با توجه به اهمیت شرکتهای دانشبنیان و فناور، اقدامات مختلفی را برای توانمندسازی آنها انجام میدهد. برگزاری دورههای آموزشی، منتورینگ و مشاوره، پرداخت تسهیلات، صدور مجوز فناوری و اشتغالزایی از جمله فعالیتهایی است که این معاونت دنبال میکند.
وی افزود: در این راستا در سال 1401 دستاوردهای مختلفی از این منظر به دست آمده است. برای مثال بالغ بر 20 هزار و 300 نفر ساعت آموزش در قالب 89 دوره برای 2500 نفر از فعالان دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد که حداقل 80 درصد تخفیف برای این گروه در پی داشت. همچنین 1863 ساعت خدمات مشاوره، راهبری و مربیگری (منتورینگ) در قالب 1438 جلسه طی این مدت برگزار شد.
معاون پشتیبانی فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: یکی از اقدامات مهم این معاونت، صدور بيش از 330 مجوز فناوری در سال گذشته بوده که فواید بسیاری برای شرکتهای دانشبنیان و فناور به دنبال دارد. شرکتهایی که از این مجوز برخوردار هستند میتوانند از خدمات مالیات با نرخ صفر حقوق کارکنان، معافیت ماليات بر عملکرد شرکت، تسهیلات مختلف و مواردی از این قبیل استفاده کنند. به همین دلیل این مجوز بسیار ارزشمند محسوب میشود.
رئیسی نافچی ادامه داد: طی یک سال مذکور بیش از 2.7 میلیارد تومان اعتبار خدماتي و توانمندسازي به حدود 120 شرکت فناور پرداخت شده است. اين اعتبارات صرف اموري مانند تهيه تجهيزات، هزينه مجوزها، شركت در نمايشگاه ها و رويدادها و ... شده است. اما مجموع تسهیلات مالي پرداخت شده در سال 1401 به شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از محل اعتبارات خارج از شهرك، بیش از 94 میلیارد تومان بوده که به حدود 270 شرکت پرداخت شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه در سال گذشته این شهرک موفق شده بیش از برنامه اشتغالزایی 336 نفری خود، اشتغال ایجاد کند اما در سال جاری برای اشتغالزایی 450 نفری برنامهریزی کردهایم. همچنین در تلاشیم تا در سال جاری، حجم آموزش به شرکتهای دانشبنیان و فناور را به 2200 نفر ساعت افزایش دهیم که جهش قابل توجهي است.
معاون پشتیبانی فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به مناسبت هفته دولت از برنامه اشتغالزایی 450 نفری این شهرک طی سال جاری خبر داد و گفت: خوشبختانه طی سال گذشته دستاوردهای مختلفی به ثبت رسیده که یکی از مهمترین آنها اشتغالزایی بیش از 330 نفری است. این تعداد در سال جاری به 450 نفر اشتغال جدید افزایش مییابد. همچنین در سال گذشته به منظور توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک، 20.3 هزار نفر ساعت آموزش برگزار شد.
تعداد بازدید : ۱۶۳۳ تاریخ: 1402/06/07
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
دیدوان، بازوی فکری کسب و کارهای ایرانی برای ورود به آینده
شرکت فناور نواندیشان آتی نگار فرتاک، مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان که در حوزه آیندهپژوهی فع…دکتر سعید سلطانی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع شهرک شد
دکتر سعید سلطانی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان معا…حرکت به سمت دانش بنیان شدن، مزیت رقابتی صنایع معدنی است
صنایع معدنی باید بتوانند در آینده به سمت مزیت رقابتی دیگری بروند، که یکی از این عرصهها شرکتهای دا…