به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حفظ وضعیت سلامتی بدن انسان و مراقبت از این نعمت خدادادی در سالهای اخیر بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. متخصصان تغذیه و همینطور بسیاری از پزشکان، نوع تغذیه و رژیم غذایی را یکی از عوامل مهم و غیر قابل انکار در این راستا میدانند و مردم نیز بیش از پیش، سبک زندگی سالم را دنبال میکنند.
یکی از مواد غذایی مهم گوجه فرنگی است که مادهای ارزشمند به نام لیکوپن را در خود جای داده است. لیکوپن، کاروتنوئید غالب موجود در سرم خون انسان است که با حفاظت از بیومولکولهای مهم سلولی نظیر DNA، پروتئینها و چربیها، از اکسیداسیون و تخریب رادیکالی آنها جلوگیری و نقش مهمی در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی، استخوانی، گوارشی و سرطانهایی چون سرطان پرستات ایفا میکند. با توجه به اهمیت این ماده غذایی و دارویی، یکی از شرکتهای فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، به طور تخصصی به تولید آن پرداخته است.
محمود خلیلی، مدیرعامل شرکت آکام فارمد سلامت، که به طور تخصصی در صنعت غذایی و دارویی فعالیت میکند، در همین خصوص اظهار کرد: این شرکت در سال 1398 تأسیس و در 1402 در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر شده است و در حال حاضر بر استحصال عصاره لیکوپن از گوجه فرنگی تمرکز دارد. این عصاره به دلیل وجود آنتی اکسیدان بسیار قوی و نقش آن در از بین رفتن رادیکالهای آزاد، به عنوان مکمل پیشگیری کننده از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان پروستات کاربرد دارد و کاهش چشمگیر ابتلا به سرطان را به ثبت رسانده است. البته این محصول در صنایع غذایی هم به عنوان رنگدانه طبیعی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با اشاره به نمونههای خارجی این محصول که با همین نام به فروش میرسد، گفت: نمونه خارجی این محصول با خلوص دو درصد در بازار داخلی به فروش میرسد و سه برابر محصول تولیدی آکام فارمد سلامت قیمت دارد. این در حالی است که خلوص لیکوپن تولیدی ما 15 برابر نمونه خارجی و حدود 30 درصد است. نقطه عطف و علت دستیابی به این دستاورد ارزشمند نیز استفاده از دستگاههای تولیدی مخصوصی است که به طور کامل و به دست متخصصان داخلی این شرکت طراحی و تولید شده و حتی شرکتهای خارجی هم از آن بیبهره هستند. همچنین در فرآیند تولید محصول این شرکت، درصد بالایی از حلالهای موجود بازیافت میشود که هزینه تولید را به شدت کاهش میدهد. بنابراین بدیهی است که بهرهوری این تجهیز را نسبت به نمونههای خارجی بسیار بالاتر بدانیم.
مدیرعامل شرکت آکام فارمد سلامت خاطرنشان کرد: فعالیت این شرکت در حال حاضر برای 10 نفر شغل ایجاد کرده اما با توجه به طرح توسعهای تولید این محصول در مقیاس صنعتی، ظرفیت اشتغالزایی برای 50 نفر دیگر نیز پس از بهرهبرداری وجود دارد.
گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حدود 700 شرکت دانشبنیان و فناور، نقش پررنگی در رفع نیازهای فناورانه صنایع و تولید محصولات با کیفیت مورد نیاز مردم ایفا میکند.
تعداد بازدید : ۱۸۲۸ تاریخ: 1402/07/04
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…