به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، قاسم مصلحی در آیین افتتاحیه رویداد تبادل تجربیات علمی و فناوری (SCIENCE STEP) اظهار کرد: امروزه زنجيره توسعه اقتصادي و اجتماعي کشورها نيازمند عنصری است که استحکام و پيوستگي آن را تضمين کند و اين عنصر مهم «توسعه فناوری» است. با استفاده از فناوری میتوان دستاوردهای پژوهشی را به محصولات و خدمات دانشبنیان تبدیل و در راستای رفاه جامعه گام برداشت.
وی افزود: بدون شک توجه به توسعه فناوری از يکسو باعث رونق اقتصاد داناییمحور و شکلگیری کسب و کارهاي دانشمحور میشود و از سوی دیگر پشتوانهای برای نوآوران و فناوران است تا با پشتکار و دلگرمي در این مسیر گام بردارند. شهر اصفهان با داشتن مراکز علمی و فناوری مختلف در قالب دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری مطرح در سطح ایران و جهان و همچنین جایگاه ممتاز در صنعت، موفق به کسب دستاوردهای ارزشمندی در حوزه تولید علم و دانش و خلق محصولات و خدمات دانشبنیان شده و به عنوان قطب نوآوری در ایران و منطقه محسوب میشود.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک که شکلگیری و موفقیت آن نتیجه تعامل دولت، دانشگاه و صنعت با هدف پاسخگویی به نیاز توسعه فناوری در کشور بوده، پس از مطالعات بسیار و بررسی نمونههای مشابه در سایر نقاط جهان، اولین مرکز رشد فناوری کشور و به تبع آن پارک علم و فناوری را در ایران راهاندازی کرد و اکنون به عنوان یکی از بازیگران اصلی حوزه علم و فناوری کشور محسوب میشود.
مصلحی ادامه داد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت از صاحبان ایدههای نوآورانه و فناورانه، جریان فناوری را به سمت صنعت سوق داده و در نتیجه فرآیند توسعه اقتصاد دانشبنیان در اصفهان را تسریع کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این شهرک در زمینی به وسعت ۵۲۰ هکتار واقع شده و دارای 2 پارک علم و فناوری، 8 مرکز رشد فناوری، ۵ مرکز نوآوری و شکوفایی و اراضی قابل واگذاری به شرکتهای فناور و دانشبنیان است. همچنین نزدیک به 9 هزار نفر از فارغالتحصیلان دانشگاهی در قالب بیش از 700 شرکت و موسسه فناور، خلاق و دانشبنیان با نرخ موفقیت بیش از ۷۵ درصدی در آن مشغول به فعالیت هستند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: این شهرک با ارائه خدمات و تسهیلات با ارزش افزوده شامل اجاره فضای اداری و کارگاهی، تامین مالی، خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، معافیتهای مالیاتی، کمک به جذب سرمایهگذار و همچنین ارائه آموزشها و مشاورههای کسب و کار، زمینة رشد و توانمندسازی شرکتهای فناور، دانشبنیان و خلاق را فراهم کرده است.
مصلحی خاطرنشان کرد: این مجموعه در سطح بینالملل نیز ارتباطات جهانی موثری را برقرار کرده است؛ عضویت در هیئت مدیره انجمن جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری (IASP) و انجمن آسیایی پارکهای فناوری (ASPA)، تعامل گسترده با متخصصین پارکهای علم و فناوری سراسر دنیا و همچنین برگزاری کنفرانسها و رویدادهای بینالمللی متعدد از جمله مهمترین اقدامات و دستاوردهای بینالملل شهرک به شمار میرود.
وی ادامه داد: توسعه علمی و فناوری و ایجاد مراکز توسعه فناوری در ایران روند بسیار مطلوبی را طی کرده و در نتیجه آن 50 پارک علم و فناوری و بیش از 260 مرکز رشد فناوری در کشور مشغول فعالیت هستند. همین تجربیات و قابلیتها باعث شد سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در سال 2010 اولین مرکز منطقهای در زمینه توسعه مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری (IRIS) را در اصفهان راهاندازی کند. این مرکز مهم علمی و بینالمللی از زمان تاسیس تاکنون اقدامات ارزشمندی در عرصه بینالملل انجام داده است. برگزاری سمینارهای آموزشی در کشورهای مختلف نظیر مالزی و چین و ارائه مشاورههای تخصصی به کشورهای مختلف اعم از نیجریه و عمان برای آشنایی با فرآیندهای مدیریت پارکهای علم و فناوری بخشی از این اقدامات است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: با توجه به اینکه بسیاری از کشورهای اسلامی در مراحل اولیه راهاندازی پارکهای علم و فناوری هستند، مرکز آیریس آمادگی انتقال تجربیات در زمینه مدیریت مراکز رشد و
پارکهای علم و فناوری به این کشورها را دارد. به علاوه بسیاری از محصولات با فناوری پیشرفته توسط شرکتهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید و تجاریسازی شده است که امیدوارم با افزایش تعاملات در نتیجه این اقدامات، زمینه صادرات و انتقال تکنولوژی به کشورهای اسلامی فراهم شود.
تعداد بازدید : ۱۵۷۷ تاریخ: 1402/07/08
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…