به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، استفاده از هوش مصنوعی در تحلیل کلان دادهها روز به روز بیشتر میشود و سامانههای هوشمند هر روز مسیر را برای شرکتهای بزرگ آسانتر میکنند. در همین راستا شرکت دانشبنیان داده گستر خط روشن که از سال 1390 در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تشکیل شد، به طور تخصصی در حوزه سیستم های اطلاعاتی و راهکارهای مبتنی بر یادگیری ماشین و هوش مصنوعی فعالیت میکند.
علی صمیمی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، در همین خصوص اظهار کرد: ارائه محصولات مختلف بر اساس راهکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در دو صنعت بسیار مهم انرژی و سلامت، همواره مد نظر این شرکت بوده است. ما همواره سعی داریم فناوری اطلاعات را به صورت کاملتر و عمیقتر به این حوزهها وارد کنیم و کاربرد چنین فناوریهایی را تعمیق ببخشیم.
وی تصریح کرد: در نتیجه عملکرد محصولات ما، اکنون با بیش از 25 شرکت گاز، 10 شرکت توزیع برق و چندین شرکت آبفا در سطح کشور مشغول به کار هستیم و زیرساختهای مدیریت ارتباط با ذینفعان، مدیریت مشترکین، صدور صورتحساب، سامانههای جامع کنتورخوانی هوشمند، پایشگری هوشمند مصرف، تحلیل و آنالیز داده، کشف خطاهای سازمان و همچنین وصول مطالبات به صورت هوشمند را در این شرکتها به بهرهبرداری رساندهایم.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان داده گستر خط روشن با اشاره به پروژههای ملی این شرکت نیز گفت: توسعه و نگهداشت سامانه مشترکین شرکت ملی گاز بر عهده ماست و عملا مدیریت تمامی 25 میلیون مشترک گاز طبیعی در کشور توسط پلتفرم تولیدی این شرکت انجام میشود.
صمیمی ادامه داد: این شرکت دانشبنیان محصولات مختلفی را نیز مبتنی بر راهکارهای هوش تجاری یا BI ارائه میدهد. بر این اساس سامانه هوش تجاری تجمیعی شرکت ملی گاز و شرکتهای تابعه آن در استانها توسط این شرکت طراحی و تولید شده است که تمامی دادههای حوزه گاز را در ستاد شرکت ملی گاز کشور تجمیع و آنالیزهای هوشمندی را در این رابطه ارائه میکند.
وی گفت: جدیدترین محصول تولیدی شرکت دانشبنیان داده گستر خط روشن، پنجره واحد هوشمند خدمات گاز است که بعد از چندین سال با همکاری شرکت ملی گاز ایران تولید شده و به زودی شاهد استفاده از آن در سطح کشور خواهیم بود. این سامانه وظیفه دارد تمامی خدمات الکترونیکی که شرکت گاز و شرکتهای تابعه آن ارائه میدهند را بر بستر یک پلتفرم جامع ارائه دهد. این سامانه علیرغم کاربری آسان، فرآیند تولید پیچیدهای را پشت سر گذاشته و فناوری پیشرفتهای دارد و کمتر از 20 روز پیش این سامانه با حضور وزیر و معاون وزیر نفت رونمایی شد؛ به زودی استفاده از این سامانه در سطح کشور در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت.
شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حدود 700 شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در خود، به طور تخصصی به رفع نیاز فناورانه صنایع میپردازد. صنایع پیشرفته نظیر صنعت هوا فضا، نفت، گاز ، پتروشیمی، تجهیزات پزشکی و همچنین صنعت فولاد، از جمله صنایعی هستند که از محصولات این شرکتها برای پیشبرد اهداف خود در عرصه تولید استفاده میکنند.
تعداد بازدید : ۴۸۳ تاریخ: 1402/08/23
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…تفاهم نامه سرمایهگذاری میان CVC بانک صادرات و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان امضا شد
در سالی که به نام سرمایه گذاری در تولید مزین است، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در راستای سرمایهگذار…