مهمترین بازدیدکنندگان سومین روز فعالیت پاویون شهرک را محمد صادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، مصطفی عطایی پور معاون خرید شرکت فولاد مبارکه، محمود محمدی فشارکی مدیرعامل مجتمع فولاد سبا و رشید ساعدی مدیرعامل بانک ملی استان اصفهان تشکیل میدادند که در بازدید از شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بر توانمندی این شرکتها در رفع نیاز فناورانه صنایع و لزوم حمایت از آنها تاکید کردند.
توسعه سبد محصولات فولاد سبا با کمک شرکتهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
محمود محمدی فشارکی، مدیرعامل مجتمع فولاد سبا، در حاشیه بازدید خود با تاکید بر توانمندی این شرکتها، اظهار کرد: با توجه به مسائل، مشکلات و محدودیتهای موجود در صنعت فولاد کشور از جمله شرایط تحریمی، فرصت بسیار مناسبی برای شکلگیری، رشد و افزایش نقشآفرینی در شرکتهای دانشبنیان و فناور به وجود آمده است. رشد این شرکتها به خوبی در ادوار مختلف نمایشگاه ایران متافو مشاهده میشود.
وی افزود: با توجه به توانمندی شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همکاریهای مختلفی در حوزههایی نظیر تولید، نگهداری، توسعه سبد محصولات و حفاظت از محیط زیست میان این شرکتها و مجتمع فولاد سبا شکل گرفته است.
مدیرعامل مجتمع فولاد سبا خاطرنشان کرد: اکنون حداقل 20 تجهیز در مجتمع فولاد سبا وجود دارد که توسط شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طراحی، تولید و بومیسازی شده است. با توجه به اینکه کیفیت این محصولات بالاست در آینده بیشتر با این شرکتها کار میکنیم.
تامین نیازهای فناورانه صنایع بزرگ توسط دانشبنیانهای مستقر در شهرک
مصطفی عطایی پور، معاون خرید شرکت فولاد مبارکه، نیز با تاکید بر نقش شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در بومیسازی تجهیزات و قطعات مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه پشتیبان شرکتهای دانشبنیان است که دانش، خلاقیت و محصولات فناورانه تولید میکنند. با اعتماد صنایع بزرگ مثل فولاد مبارکه به این شرکتها، زمینهساز توسعه و پیشرفت بیشتر آنها را فراهم میکند. در همین راستا این شرکت به عنوان یک پیشرو 4500 میلیارد تومان محصول از شرکتهای دانشبنیان و فناور خرید کرده است و با 600 شرکت دانشبنیان و فناور به صورت مستقیم کار میکند.
وی درباره توسعه این تعاملات نیز گفت: شرکتهای دانشبنیان و فناور مستعد در حال شناسایی شدن هستند و تلاش میشود فناوریهای بهتری برای فولاد مبارکه از این مسیر تامین شود. دانشبنیانهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون نیازهای مختلفی را از فولاد مبارکه برطرف کردهاند و گاه تا 100 درصد از این نیاز را بدون هیچ مشکلی پوشش دادهاند.
9 شرکت دانشبنیان و فناور «فراسو سپهر آریا»، «ارغوان کیمیاگران نصف جهان»، «فرا تحقیق سپاهان»، «فناوری اریسا طرح فرداد»، «مهندسی کیان کنترل آپادانا»، «پایا مغناطیس پارتاک»، «نوین نگرش ویوان»، «شرکت آتیه اندیشان بصیر» و «سریر صنعت تام» که در پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حضور دارند، موفق شدند محصولات و دستاوردهای فناورانه خود را به بازدیدکنندگان معرفی کنند. در نتیجه این جلسات معرفی رو در رو، مذاکرات اولیه برای خرید محصولات فناورانه این شرکتها در جلسات مشترک انجام شد.
این شرکتها به طور تخصصی در زمینههای «مهندسی انرژی، آب و سیستمهای تهویه مطبوع»، «تولید و مشاوره در زمینه رهاسازهای پایه آبی و روانسازهای مورد مصرف دایکست در صنعت آلومینیوم وفورج»، «اتوماسیون و ابزار دقیق»، «ارائه خدمات مشاوره مهندسی و پیمانکاری EPC در زمینه فولاد و معدن»، «عملگرهای صنعتی، هیدرولیک و پنوماتیک»، «کنترل و ایمنی گازهای صنعتی»، «شیرهای برقی و رگولاتورها» و «تجهیزات مغناطیسی صنعتی» به رفع نیازهای فناورانه صنعت میپردازند.
گفتنی است پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از سوم آذرماه در بیستمین نمایشگاه بینالمللی ایران متافو آغاز به کار کرده و تا ششم آذرماه به فعالیت خود ادامه میدهد. این پاویون طی روزهای مذکور در سالن 41B غرفه B04 و از ساعت ۸ تا ۱۵ پذیرای بازدیدکنندگان است.