به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت پیشرو فرآور پژوه از سال ۹۳ فعالیت خود را از طریق واگذاری پروژههای صنعت در معاونت پژوهشی دانشگاه آغاز و هم اکنون به عنوان یک شرکت مستقل دامنه اجرایی خود را گسترش داده است. توسعه و دستیابی به دانش فنی در پیچیدهترین منابع معدنی در حوزه فرآوری مس، طلا، زغال سنگ، سنگ آهن، سرب و روی، نیکل، کبالت و آنتیموان نظیر تکنولوژی های استحصال هیدرومتالورژیکی مس از کانه ها و کنسانتره های سولفیدی، استحصال همزمان مس و طلا از منابع پیچیده مس/طلا، استحصال طلا از منابع مقاوم سولفیدی و کربندار و نیز تولید کنسانتره های با عیار بالا (67%) از کانه های کم عیار هماتیتی/گوتیتی و نیز سولفورزدایی از زغال سنگ از نقاط قوت متخصصان شرکت پیشرو فرآور پژوه است.
علی احمدی، رییس هیئت مدیره شرکت پیشرو فرآور پژوه در این خصوص اظهار داشت: شرکت پیشرو فرآور پژوه برای معادن، فعالیتهای مشخصی را انجام میدهد که یکی از آنها احداث کارخانههای فرآوری با درخواست معادن است که در مرحله اول مطالعات و امکان سنجی از نظر اقتصادی و فنی صورت میگیرد، سپس طراحی کارخانه فرآوری انجام و پس از نظارت بر ساخت کارخانه و راهاندازی، این شرکت ۶ ماه تا یکسال پشتیبانی میکند تا خط تولید به اهدافی که در طراحی مدنظر بوده است، برسد.
رییس هیئت مدیره شرکت پیشرو فرآور پژوه از دیگر فعالیتهای این شرکت با عنوان عیب یابی مشکلاتی که در کارخانه های فرآوری وجود دارد نام برد و افزود: متخصصین شرکت پیشرو فرآور پژوه، برای عیب یابی و رفع مشکلات، در ابتدا بررسی و ارزیابیهای لازم را انجام و خطهای دارای مشکل در تولید را اصلاح میکنند و همچنین ایدههای جدیدی نیز برای بهرهوری بیشتر، ارایه و در صورت موافقت کارفرما اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه عمدتاً فعالیت شرکت پیشرو فرآور پژوه در حوزه معدن به صورت خاص و به درخواست معادن و کارخانه های فرآوری خصوصی و دولتی انجام میشود، گفت: تاکنون ۵۲ پروژه، در حوزه مس، سنگ آهن، طلا، ذغال سنگ و .. در سطح کشور و پروژههای خارج از کشور در زمینه کارخانههای فرآوری منابع معدنی در حوزه آسیایی انجام شده است.
احمدی افزود: در سال گذشته اولین کارخانه مس -روی کشور با بهرهمندی از دانش فنی فرآوری بسیار پیچیده برای جنوب استان کرمان، با حضور و نظارت مهندسین این شرکت و پس از ارایه ایده، بررسی های آزمایشگاهی، پایلوت و طراحی زمینهای و مهندسی، راه اندازی و اجرایی شده است.
وی گفت: در حال حاضر این کارخانه با سرعت بالا احداث و در مرحله بهرهبرداری قرار گرفته و توانسته است در طی یک ماه اولیه، به محصولات با کیفیت بالا که در بخش اهداف طراحی مشخص شده بود، برسد و در جایگاه یکی از پروژههای بسیار پیچیده با سرعت و کیفیت بالا در حوزه فرآوری منابع معدنی قرار بگیرد.
رییس هیئت مدیره شرکت پیشرو فرآور پژوه عنوان داشت: در استان سیستان و بلوچستان نیز، تنها کارخانه تولید کننده آنتیموان کشور که در ده سال گذشته احداث و توسعه یافته بود و بدلیل مشکلات متعدد در تولید، به صورت کامل، فعالیت خود را متوقف کرده بود با حضور متخصصین شرکت پیشرو فرآور پژوه و به درخواست مجتمع گلگهر سیرجان، موفق شد به موانعی که منجر به توقف خط تولید شده بود غلبه کرده و با بررسیهای صورت گرفته، این موانع به صورت کامل مرتفع شد.
وی افزود: در بخش دیگری از این پروژه، قراردادی با عنوان برنامههای توسعهای منعقد شد تا از منابع کمعیار و منابعی که فرآوری آنها در این کارخانه به دلیل عدم وجود دانش فنی، امکان پذیر نبوده است، استفاده و فرآوری شود که تاکنون به نتایج خوبی دست یافتهایم.
احمدی اظهار داشت: در حوزه طلا نیز در حال اجرای پروژهای در معدن طلای موته با استفاده از منابع بسیار کمعیار که در واقع غیرقابل فرآوری بودهاند همچون منابع دارای ۳ دهم گرم طلا به ازای هر تن مواد معدنی هستیم و همچنین در حال اجرای فاز توسعه برای افزایش بیش از ۵۰ درصدی در ظرفیت این کارخانه قرار گرفته ایم.
رییس هیئت مدیره شرکت پیشرو فرآور پژوه گفت: گرچه با با توجه به محرمانه بودن و مالکیت خصوصی پروژهها، نمیتوان بسیاری از پروژههای مهم و موفق در کشور که برای اولین بار توسط این شرکت اجرا شده است را نام برد اما به یک کارخانه فرآوری مس اشاره میکنم که طراحی و راهاندازی خطوط کارخانه فرآوری آن صورت گرفته و در حال تولید است.
وی همچنین با اشاره به حمایتهای صورت گرفته از طرف شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک بستر بسیار مناسبی برای شرکتهای دارای دانش فنی در یک حوزه که به دنبال حل مسائل پیچیده در صنعت هستند تبدیل شده است تا آنها را در کنار یکدیگر قرار دهد تا این شرکتها از این فضا، بستر مناسب و حمایت ایجاد شده استفاده کنند و میتوان گفت که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، تبدیل به الگویی در سطح ملی شده است.
احمدی، با تاکید بر پیوند میان علم و صنعت و استفاده از نخبگان دانشگاهی از مسئولان کشوری درخواست کرد تا با انجام برنامه ریزیهای لازم، شرایط برای حضور نخبگان در کشور فراهم شود و اظهار داشت: ما در بسیاری از پروژهها از دانشجویان نخبه و فارغالتحصیلان توانمند دانشگاههای کشور بخصوص دانشگاه صنعتی اصفهان استفاده میکنیم.
وی افزود: در حال حاضر نیاز است تا برنامه و چشم اندازی مشخص شود تا بتوان از حضور متخصصین و دانشجویان کشور حمایت کرده و زمینههای فعالیت و خدمات ارائه شده به آنها به گونهای باشد که تمایل به ماندن و خدمت در کشور، از تمایل به مهاجرت نخبگان بیشتر شود چرا که معتقدیم مشکلاتی که در حال حاضر در صنعت معدن و کارخانجات فرآوری وجود دارد به دستان توانمند نخبگان کشوری قابل حل و ارتقا میباشد.
گفتنی است، شرکت پیشرو فرآور پژوه با هدف توسعه، طراحی و اجرای تکنولوژیهای مدرن فرآوری مواد معدنی در حوزه معدن کشور، فعالیتهای خود را در زمینه طراحی و راه اندازی سیستم های مختلف فرآوری مواد معدنی برای منابع مختلف مس (اکسیدی و سولفیدی)، آهن (مگنتیتی و هماتیتی)، طلا (آزاد و مقاوم)، زغال سنگ (کک شو و حرارتی) و سایر منابع معدنی نظیر سرب/روی، نیکل و غیره به کار گرفته است. متخصصان پیشرو فرآور پژوه با بهرهگیری از کارآمدترین و به روزترین تکنولوژیهای فرآوری مواد معدنی با ترکیبی از دانش و تجربه، تمام تلاش و همت خود را در جهت ارائه خدمات فنی مهندسی در سطح استانداردهای بین المللی برای صنایع معدنی کشور به کار میگیرند. تیم فنی و مهندسی پیشرو فرآور پژوه، تجربه و تخصص بسیار بالایی در جهت ارائه راه حلهای کارای اقتصادی، و دوست دار محیط زیست در فرآوری انواع منابع معدنی مرسوم و پیچیده را دارد. بهینه سازی سیستم های فرآوری برای دستیابی به حداکثر بازیابی و بهبود کیفیت محصولات، با در نظر گرفتن حداقل هزینه های سرمایه گذاری و عملیاتی از اهداف اصلی متخصصان شرکت پیشرو فرآور پژوه است.
تعداد بازدید : ۶۰ تاریخ: 1403/08/01
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
مهندس آقابابایی مشاور رئیس شهرک در توسعه همکاریهای راهبردی شد
مهندس سودابه آقابابایی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنو…