به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در نخستین روز از آغاز سیامین سالگرد تأسیس این شهرک و یک روز پس از پایان نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی روز جمعه، ۲۶ اردیبهشتماه، با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، از دستاوردهای فناورانه و ظرفیتهای شرکتهای مستقر در این مجموعه بازدید کردند.
در این بازدید که با حضور علیرضا منادی (رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی) و سایر اعضای این کمیسیون، مهدی پندار (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، مهدی خالقی (مدیر امور مجلس و ذینفعان صندوق نوآوری و شکوفایی)، سید مهدی ابطحی (رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان) و هیئت رئیسه شهرک برگزار شد، گزارشی از عملکرد، ظرفیتها و برنامههای توسعهای این شهرک ارائه گردید.
سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در این نشست ضمن اشاره به ورود این شهرک به سیامین سال فعالیت خود، به بیان آمارهایی از عملکرد شرکتهای مستقر پرداخت و گفت:گردش مالی شرکتهای شهرک به بیش از ۵۴ هزار میلیارد تومان رسیده و فروش محصولات و خدمات فناورانه آنها از ۲۵ هزار میلیارد تومان فراتر رفته است. همچنین بیش از ۳۵۰۰ محصول تجاریسازی شده، ۱۰ هزار شغل پایدار ایجاد و میزان صادرات خدمات و محصولات دانشبنیان از این شهرک نیز به حدود ۶۰ میلیون دلار رسیده است.
وی با تأکید بر تحقق شعار سال مبنی بر «سرمایهگذاری برای تولید» خاطرنشان کرد: در این راستا، بانک اطلاعاتی با بیش از ۱۱۰ طرح تهیه و ۲۵ طرح منتخب بهمنظور معرفی در اطلس سرمایهگذاری به وزارت علوم ارائه شده است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاستها و رویکردهای جدید در دولت چهاردهم گفت: ارتقا و توسعه کمی و کیفی زیرساختها و خدمات قابل ارائه به شرکتهای مستقر، ایجاد ساختارهای تعاملی با زیستبوم، ایجاد معاونت اقتصادی و سرمایهگذاری و همچنین استفاده حداکثری از ظرفیت شرکتهای مستقر جهت کاهش تصدیگری حاکمیتی از جمله این موارد است.
یکی از نکات مثبت برگزاری این بازدید اتخاذ تصمیمات کلیدی برای حمایت بیشتر از پارکهای علم و فناوری، بهویژه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان بنیانگذار این ساختار در کشور بود. از جمله این موارد میتوان به لزوم مستثنا شدن درآمد اختصاصی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری از شمول قانون تأمین مالی زیرساختها اشاره کرد.
این پیشنهاد در ادامه روند ارائه لایحه اصلاح قانون استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقای سطح مناطق کمتر توسعهیافته مطرح شده که در دولت چهاردهم مجدداً به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است. پیشتر و در دولت دوازدهم نیز این لایحه به مجلس ارائه شده بود.
از سوی دیگر مقرر شد اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقای مناطق کمتر توسعه یافته مصوب 30/7/1393 قابل اختصاص به دانشگاهها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری و پارکهای علم و فناوری مستقر در استان نیز باشد که اتفاق بسیار مثبتی برای رشد و توسعه پارکهای فناوری و شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در آنها محسوب میشود.
علاوه بر این، در این نشست مقرر شد دو طرح راهبردی برای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مراجع ذیربط تصویب شود. نخست، ایجاد «منطقه بینالمللی نوآوری اصفهان» به عنوان دومین منطقه بینالمللی نوآوری کشور و دوم، تصویب اساسنامه «سازمان توسعه و سرمایهگذاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» که نقش مهمی در تسهیل جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی ایفا خواهد کرد.
تعداد بازدید : ۷۳ تاریخ: 1404/02/26
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند
در نخستین روز از آغاز سیامین سالگرد تأسیس این شهرک و یک روز پس از پایان نوزدهمین جشنواره ملی فنآف…داوری نهایی جایزه ویژه پویانمایی برگزار شد
در آستانه برگزاری آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، داوری نهایی جایزه ویژه پو…