پارک علم و فناوری شیخ بهایی
توضیحات
پذیرش شرکتها در پارک علم و فناوری شیخ بهایی در دو بخش ساختمان های چند مستاجره و اراضی پارک می باشد. پذیرش شرکتها در پارک علم و فناوری شیخ بهایی در شورای پذیرش و ارزیابی بر اساس بررسی مدارک متقاضی، بازدید ازفعالیتهای شرکت و برگزاری جلسات مصاحبه صورت می پذیرد.
واحدهای فناوری خصوصی ( در حد تولید پیشرفته و حداکثر نیمه صنعتی ).
شرکتهای خدمات مهندسی(دانش محور با هدف ارائه خدمات فناوری)
مراکز تحقیقاتی- توسعه ای
آزمایشگاهها و واحدهای تولید نیمه صنعتی در زمینه فناوری های نوین
واحدهای تحقیقاتی وابسته به دانشگاهها
مراکز رشد فناوری
مجموعه های خدماتی
شاخصهای موسسات دانش محور در سه گروه: نوع فعالیت و سطح تکنولوژی ، سطح علمی کارکنان و بودجه تحقیق و توسعه تقسیم بندی می گردد:
الف) زمینه فعالیت:
ب)ترکیب پرسنل:
پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی
توضیحات
پارک علم و فناوری غیاثالدین کاشانی در شهرستان کاشان با همکاری مشترک شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه کاشان در مجموعه مرحوم آیتا... یثربی با مساحت حدود ۲ هکتار با اخذ موافقت اصولی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس شد. موقعیت استثنایی استان اصفهان و بهویژه شهرستان کاشان در مرکز کشور با صنایع بزرگی نظیر صنعت فرش و صنایع نساجی، صنعت اسانس و گیاهان دارویی، صنایع فولاد، صنعت خودرو و ... و وجود شهرکهای صنعتی به همراه پتانسیل بالای فارغ التحصیلان دانشگاههای منطقه کاشان، ضرورت وجود پارک علم و فناوری که هدف اصلی آن افزایش ثروت در منطقه از طریق ارتقاء فرهنگ نوآوری و رقابت سازنده میان شرکتهای دانشبنیان است را دو چندان نمودهاست.
واحد جذب و پذیرش پارک علم و فناوری غیاثالدین کاشانی مسئولیت مصاحبه و پذیرش شرکتهای متقاضی استقرار در پارک را بر عهده دارد. این واحد با برنامهریزی برگزاری نشست با متقاضیان، جلسات توجیهی، همایشهای یک روزه در سازمانها و دانشگاهها به منظور معرفی خدمات پارک و مرکز رشد و چگونگی شکلگیری واحدهای فناوری صورت گرفته، افراد مستعد و علاقهمند به فعالیت اقتصادی در حوزه فناوری را شناسایی و جذب مینماید.
در این واحد متقاضیان استقرار در شهرک بعد از راهنمایی اولیه و تکمیل کاربرگ، ایده خود را در جلسه مصاحبه برای تیم داوری متشکل از متخصصین حوزه فناوری و بازار ارائه مینماید و جمعبندی نظرات داوران جلسه مصاحبه در شورای پذیرش انجام و در صورت احراز شرایط در یکی از مقاطع پارک پذیرش میشود. پذیرش واحدهای فناوری توسط شورای پذیرش و ارزیابی شهرک انجام میشود و واحد جذب و پذیرش مجری انجام اقدامات مربوطه است.
فرآیند پذیرش در حال حاضر این امکان را فراهم میسازد که متقاضیان راهاندازی کسب و کار بتوانند در حین پیگیری فرآیند اجرایی ضمن شناخت بهتر از نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای پیش رو با دنیای واقعی بازار و تجارت، بهتر آشنا شوند.
دوره رشد مقدماتی برای متقاضیان راهاندازی کسب و کارهای دانشبنیان، در مدت ۶ ماه یک فرصت زمانی برای کسب آمادگی و ورود به مرکز رشد است. در این دوره امکان آشنایی کارآفرینان با بازار، تکمیل تیمکاری، تثبیت ایده و در صورت لزوم ثبت شرکت و کسب هویت حقوقی فراهم میشود، به نحوی که به متقاضیان کمک میکند تا ریسکهای دوره رشد کاهش یابد. هسته های فناوری در صورت موفقیت میتوانند پس از طی مراحل پذیرش در مرکز رشد پارک علم و فناوری غیاثالدین کاشانی مستقر شوند.
تیمهای متقاضی متشکل از تعدادی دانش آموخته با زمینه کاری مشخص که در صدد تشکیل یک شرکت مستقل حقوقی و ایجاد یک حرفه در زمینهای هدفمند باشند هستههای فناوری تعریف میشود.
پذیرش هسته فناوری توسط پارک علم و فناوری غیاثالدین کاشانی، براساس ملاکهای زیر انجام میشود:
تذکر: افرادی که دانشجو، عضو هیات علمی دانشگاه، کارمند یا دارای شغل دوم و مشمول خدمت وظیفه هستند پاره وقت محسوب میشوند.
هدف: آشنایی با بازار، تکمیل تیم کاری، تثبیت ایده محوری، تدوین برنامه کسب و کار و اخذ هویت حقوقی
مرکز رشد مرکزی است تحت مدیریت متخصصان حرفه ای که با ارائه خدمات حمایتی پیوسته و قابل دسترس و ارائه مشاورههای لازم، در راستای ایجاد و توسعه حرفه های جدید توسط فن آفرینان در قالب شرکتهای دانش بنیان خصوصی در جهت توسعه اقتصادی فعالیت میکند.
ترکیب نیروهای همکار و سهامداران واحد:
۳-۱.حداقل دو نفر اعضای تمام وقت
۳-۲.حداقل یک نفر کارشناس خبره و یا محقق با سابقه پژوهشی و یا اجرایی در زمینه تخصصی فعالیت واحد(مشاور یا موسس)
هدف: بنای یک کسب و کار با تبدیل ایده به محصول یا ارتقای آن .....
پارک علم و فناوری غیاث الدین کاشانی با بهرهمندی از مزایای قانونی مناطق آزاد دارای امکانات خاص جهت استقرار واحدهای فناور رشد یافته و واحد تحقیق و توسعه صنایع بزرگ میباشد.
ارایه خدمات عمومی شامل: