استاندار اصفهان دليل نگاه ويژه استانداري به نمايشگاه اتوكام اصفهان را كريدور علم و فناوري به عنوان محور توسعه استان دانست و گفت: از فعاليتهاي اصلي استانداري اصفهان، پيگيري استقرار اين كريدور است.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان،، دكتر رسول زرگرپور، استاندار اصفهان در مراسم افتتاحيه بيست و يكمين نمايشگاه بينالمللي كامپيوتر و اتوماسيون اداري (اتوكام 2015) با اشاره به برگزاري نمايشگاههاي متعدد در استان اصفهان گفت: در حاليكه نمايشگاهاي متعدد در اصفهان برپا ميشود، استانداري اصفهان نگاه ويژهاي به نمايشگاه اتوكام امسال دارد.
زرگرپور دليل نگاه ويژه استانداري به نمايشگاه اتوكام اصفهان را كريدور علم و فناوري به عنوان محور توسعه استان دانست و گفت: از فعاليتهاي اصلي استانداري اصفهان، پيگيري استقرار اين كريدور است.
وي ادامه داد: به جرات ميتوان گفت در 6 ماه اخير به اندازه ده سال در اين حوزه كار كردهايم.
استاندار اصفهان اضافه كرد: از آنجايي كه در مبحث كريدور علم و فناوري، توجه به IT و ICT و اكولوژي محور اصلي است، به همين دليل پيگير تقويت اين صنعت هستيم.
وي دليل دوم توجه استانداري به نمايشگاه اتوكام را شروع عمليات طرح دولت الكترونيك در استان دانست و افزود: بسياري از معضلات زيست محيطي و آلودگيهايي كه در كلان شهر اصفهان با آن روبرو هستيم ميتوان با دولت الكترونيك به حداقل رساند.
استاندار اصفهان ظرفيتهاي اصفهان در حوزه فناوري اطلاعات را بالا ارزيابي و اظهار كرد: دليل سوم اهميت نمايشگاه اتوكام امسال همين موضوع است و بايد به كارگيري اين ظرفيتها در دستور كار باشد و استانداري نيز به اين مقوله اهميت بالايي ميدهد،زيرا فناوري اطلاعات، صنعتي تحولساز و جريانساز در ابعاد اقتصادي و اجتماعي است.
در اين نمايشگاه شركتهاي دانشبنيان آلا، داده گستر خط روشن، ايده پردازان آموزش، آيينه ايرانيان و سپانو، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان حضور دارند.
بيست و يكمين نمايشگاه بينالمللي كامپيوتر و اتوماسيون اداري (اتوكام 2015) از روز سه شنبه 19 آبانماه جاري آغاز و تا شنبه 23 آبانماه از ساعت 15 تا 19 پذيراي علاقهمندان خواهد بود.
تعداد بازدید : ۵۸۹ تاریخ: 1394/08/23
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
دشت برخوار به نخستین «دشت فناوری» کشور تبدیل میشود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از اجرای طرح ایجاد «دشت فناوری برخوار» با سرمایهگذاری …
اجرای برنامه تخصصی ارتقای توانمندیهای مدیریت مالی شرکتهای فناور با حمایت ویژه شهرک
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از تمدید ثبتنام برنامه تعاملی «ارتقا و تو…