به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، محمد تقي امانپور در اين بازديد با اشاره به اهميت همكاري با شركتهاي دانشبنيان حوزه نفت، گاز و پتروشيمي مستقر در شهرك، بر گسترش همكاري اين شركتها با وزارت نفت تاكيد كرد.
همچنين شركتهاي دانشبنيان معين زيست آريا و پيشران زمهريز آسمان، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به معرفي خود پرداختند و نيز گروه بازديد كننده از شركت دانشبنيان راه سبز چهلستون ديدن كردند و از نزديك در جريان فعاليتهاي آن قرار گرفتند.
در حال حاضر 480 واحد فناور در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقر هستند كه 12 درصد از اين واحدها در حوزه نفت، گاز و پتروشيمي فعاليت ميكنند.
تعداد بازدید : ۸۶۵ تاریخ: 1396/10/16
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
گلعلیزاده: به صورت مسئلهمحور از ظرفیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استفاده میکنیم
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کرد و از نزدیک ب…مهندس حامد عابدی مسئول اجرایی بیستمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شد
مهندس حامد عابدی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مسئ…شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ پیشگام در آموزش و شبکهسازی جهانی فناوری
ارتباطات بینالمللی برای پارکهای فناوری در دنیای پررقابت امروز ضروری است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصف…