رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه در سال 99 برنامه کاهش بروکراسی و اصلاح سیستم اداری اجرایی خواهد شد، گفت: ساختمان غدیر شهرک به فضای بیزینسی شرکتها تبدیل خواهد شد.
همچنین اعضای هیأتمدیره انجمن شرکتهای دانشبنیان استان اصفهان نیز به مواردی همچون بررسی نامه درخواست انجمن از رئیس شهرک به عنوان نماینده فناوران استان در نهادهای حاکمیتی برای اخذ امکانات و تسهیلات ویژه برای شرکتهای آسیب دیده از کرونا، درخواست اجرایی شدن طرح ساماندهی تابلوهای خیابانهای سطح شهرک و همکاری برای نحوه تسهیل ارتباط شرکتها با سازمان محیطزیست و سازمان صمت اشاره کردند.
تعداد بازدید : ۳۵۵۵ تاریخ: 1399/02/21
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
مهندس حامد عابدی مسئول اجرایی بیستمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شد
مهندس حامد عابدی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مسئ…شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ پیشگام در آموزش و شبکهسازی جهانی فناوری
ارتباطات بینالمللی برای پارکهای فناوری در دنیای پررقابت امروز ضروری است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصف…