• نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی ایران در حال برگزاری است؛
  • پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ روزشمار سوم

  • ۰۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
سومین روز نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی ایران (ایران متافو) و همچنین سومین روز از فعالیت پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این نمایشگاه گذشت. در این روز روند سلسله‌وار بازدید چهره‌‌های صنعت فولاد از پاویون این شهرک ادامه یافت و مذاکرات اولیه پیرامون خرید محصولات دانش‌بنیان از شرکت‌های مستقر در این پاویون انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، سومین روز از نوزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ایران متافو بعد از ظهر جمعه 11 آذرماه به پایان رسید. پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در سومین روز این رویداد همانند روزهای اول و دوم، پرشکوه بود و بازدیدکنندگان بسیاری را به خود دید. تعطیلی روز جمعه نیز بهانه‌ای برای افزایش تعداد بازدیدکنندگان شد و همین امر پاویون شهرک را پرطمطراق از روزهای پیشین کرد.

در این روز مسئولان ارشد شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در آن بازدید کردند. توانمندی شرکت دانش‌بنیان درصا باعث شد تا درخواست خرید سامانه بازرسی سطح بیلت برای کنترل کیفی محصولات این شرکت فولادی بزرگ ثبت شود. در بخش دیگر این رویداد، مسئولان شرکت فولاد خوزستان از پاویون شهرک بازدید کردند. در این بازدید رئیس کمیسیون معاملات فولاد خوزستان با تاکید بر کیفیت محصولات تولید شده این شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دستور پیگیری فوری خرید سامانه اندازه‌گیری بیلت مورد نیاز این شرکت را از یک شرکت دانش‌بنیان اصفهانی صادر کرد.

علاوه بر این، مدیران ارشد مجتمع کک طبس نیز در ادامه سلسله بازدیدهای مدیران ارشد شرکت‌ها و مسئولان دولتی از پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، از این پاویون و شرکت‌های مستقر در آن بازدید کردند. مدیر آزمایشگاه مجتمع کک طبس در این بازدید ضمن ابراز خوشحالی از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، تمایل خرید محصولات مورد نیاز خود از شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهانی اعلام کردند.

در بازدید مدیران ارشد شرکت «تاب فولاد» از پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شرکت‌های مستقر در آن، مذکرات اولیه پیرامون خرید محصول فناورانه مورد نیاز این صنعت از یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در این پاویون انجام و مقرر شد جلسات دیگری به منظور معرفی دقیق‌تر و مذاکره پیرامون عقد قرارداد با این شرکت، در اسرع وقت انجام شود.

در بخش دیگری از سومین روز فعالیت پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بازدید مدیران شرکت جهان فولاد سیرجان از این پاویون و شرکت‌های مستقر در آن انجام شد. پس از گفت‌وگوی بسیار مدیران این شرکت با شرکت‌های مستقر در پاویون شهرک و طرح نیاز فناورانه این شرکت، مقرر شد جلسات بعدی به منظور نحوه همکاری بین شرکت جهان فولاد سیرجان و یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در اسرع وقت برگزار شود.

گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیش از 640 شرکت دانش‌بنیان و فناور، نقش مهمی در رفع نیازهای فناورانه صنعت به ویژه صنعت فولاد ایفا می‌کند.

نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی ایران (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین‌کاری، قالب سازی و ریخته گری) با عنوان ایران متافو که از روز چهارشنبه 9 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده است، تا پایان روز شنبه 12 آذرماه ادامه دارد.

 

تعداد بازدید : ۲۲۴      تاریخ: 1401/09/12

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت