• رئیس هیئت‌مدیره یک شرکت ارتباطی تأکید کرد؛
  • تأمین زیرساخت ارتباطی، مقدمه فعالیت دانش‌بنیان‌ها

  • ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
رئیس هیئت‌مدیره یک شرکت کارگزار خدمات ارتباطی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر تأمین زیرساخت ارتباطی به عنوان مقدمه فعالیت دانش‌بنیان‌ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، تأمین زیرساخت همواره مقدمه توسعه و فعالیت در سایر حوزه‌ها محسوب می‌شود. بدون وجود یک زیرساخت مناسب، نمی‌توان انتظار فعالیت صحیح و کامل شرکت‌ها را داشت. به همین دلیل ایجاد زیرساخت مناسب را یکی از مهم‌ترین وظایف دولت مطرح کرده‌اند.

یکی از زیرساخت‌های مورد نیاز بخش خصوصی، زیرساخت‌های ارتباطی است که امروزه بیشتر با محوریت مخابرات انجام می‌شود.

حمیدرضا صبا، رئیس هیئت‌مدیره شرکت سیما ارتباط مهر، که از سال 1383 تأسیس شده و سپس به عنوان کارگزار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در زمینه تأمین زیرساخت‌های مخابراتی فعال است، با تأکید بر اهمیت ایجاد زیرساخت شبکه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور گفت: هر شرکتی که برای اولین بار بخواهد فعالیت خود را آغار کند، نیاز به شبکه ارتباطی دارد که زیرساخت آن توسط ما تأمین می‌شود.

وی افزود: در همین راستا شرکت سیما ارتباط مهر، ارتقا کمی و کیفی شبکه ارتباطی نظیر تأمین شبکه تلفن همراه، اینترنت و خدمات مخابراتی عمومی به منظور تأمین پایدار شبکه ارتباطی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را دنبال می‌کند.

صبا خاطرنشان کرد: شبکه نظارت تصویری شهرک نیز توسط شرکت سیما ارتباط مهر تأمین شده است.

گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نهاد دولتی خدمات دهنده به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، همواره کوشیده تا زیرساخت‌های مورد نیاز این شرکت‌ها را به نحوی شایسته تأمین کند.

در همین راستا این شهرک پیوسته از ظرفیت‌های بخش خصوصی اثرگذار برای ارائه خدمات با کیفیت مطلوب و به نفع بخش خصوصی، بهره برده است.

تعداد بازدید : ۲۶۸      تاریخ: 1401/10/14

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت