- زمان ارسال: توسط شركت دانشبنيان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان:
- ۰ بازدید
- هنوز بازدید نشده
رونمايي از 20هزار حلقه بيسكوييت بدون قند و اهدا به سازمان بهزيستي استان اصفهان
هنوز نظری ثبت نشده است.
در حال عبور از شهرک
رونمايي از 20هزار حلقه بيسكوييت بدون قند و اهدا به سازمان بهزيستي استان اصفهان
تاریخ آخرین بهروزرسانی این صفحه:
رونمايي از 20هزار حلقه بيسكوييت بدون قند و اهدا به سازمان بهزيستي استان اصفهان
هنوز نظری ثبت نشده است.
بزرگترين جعبه بيسكويت توسط شركتدانش بنيان كامور، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، رونمايي و به سازمان بهزيستي استان اصفهان اهدا شد كه حاوي 20 هزار حلقه بيسكوييت بدون قند با سبوس فرآوري شده بود.
شركت دانشبنيان محصولات بدون قند و رژيمي كامور، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از بزرگترين بيسكوييت بدون قند با سبوس فراوري شده خود با حضور پزشكان و اساتيد رونمايي كرد.
علي سرشوقي مديرعامل شركت توليدكننده محصولات بدون قند كامور در زمان رونمايي از اين بيسكويت، گفت: در تلاش هستيم تا با فرهنگسازي بتوانيم مصرف شكر را در كشور كاهش دهيم.
وي ادامه داد: براي اين كار نيازمند فعاليت با تمام سازمانها و ارگانهاي طرفدار سلامت بوده تا بتوانيم با اين كار ميزان چاقي و ديابت را در كشور كاهش دهيم.
سرشوقي با بيان اينكه هدف اصلي از ايجاد محصولات بدون قند كامور فعاليت در راستاي تامين سلامت جامعه است، افزود: ما در تلاش هستيم تا با اين دست محصولات شيوه زندگي سالم را از جنبه تغذيه صحيح به مردم آموزش دهيم.
وي با بيان اينكه زمانيكه افراد مبتلا به بيمار قند يا ديابت را از يك ماده غذايي شيرين منع ميكنيم بايد مواد ديگر را جايگزين كنيم، اظهار كرد: تلاش ما اين است كه اين مسئله را براي مردم روشن كنيم كه تنها ماده شيرين كننده موجود در طبيعت شكر و يا محصولات قنددار نيست، بلكه مواد شيرين ديگري نيز در طبيعت وجود دارند كه مصرف آنها علاوه بر اينكه براي بدن مضر نيست بلكه سودمند هم هست.
سرشوقي با بيان اينكه بيسكوييت بدون قند با سبوس فرآوري شده تاثير فراواني در تامين سلامتي دارد و اين نوع سبوس بر خلاف ساير سبوسها مانع از جذب آهن در بدن نميشود.